Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Merkezli “Kuyu-27” Operasyonu: 32 Kişi Tutuklandı

Antalya Merkezli “Kuyu-27” Operasyonu: 32 Kişi Tutuklandı

Antalya merkezli operasyonda 32 şüpheli tutuklandı, 2 kişi serbest bırakıldı. Elebaşı yurt dışında tutuklu olan suç örgütüne büyük darbe vuruldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Merkezli “Kuyu-27” Operasyonu: 32 Kişi Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Antalya merkezli 6 ilde gerçekleştirilen “Kuyu-27” operasyonunda gözaltına alınan 34 şüpheliden 32'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kamuoyunda "Daltonlar" olarak bilinen ve elebaşı Beratcan Gökdemir’in yurt dışında tutuklu olduğu organize suç örgütüne yönelik operasyon, geniş çaplı bir soruşturma ile sonuçlandı.

Organize Suç Örgütüne Büyük Darbe

Elebaşı Beratcan Gökdemir tarafından yönetildiği belirtilen suç örgütü, iş insanlarını haraç vermeye zorladıkları, vermeyenleri ise darp ettikleri, ikametlerini, iş yerlerini ve araçlarını kurşunladıkları gerekçesiyle takibe alınmıştı. Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, genel güvenliği tehlikeye sokma, mala zarar verme ve ölümle tehdit gibi birçok suçu işledikleri tespit edilen örgüt üyeleri, “Kuyu-27” kod adı verilen operasyonla gözaltına alınmıştı.

32 Şüpheli Tutuklandı, 2 Kişi Serbest Bırakıldı

Operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 34 şüpheliden 32'si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan kişilerin, suç örgütüyle bağlantılı olarak çeşitli suçlara karıştıkları ve örgütün faaliyetlerini sürdürdükleri belirlendi.

Kamuoyuna Güvence

Emniyet yetkilileri, organize suç örgütlerine karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ve vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden bu tür oluşumlara asla müsamaha gösterilmeyeceğini vurguladı. Operasyonun, kamuoyunda büyük yankı uyandıran ve birçok iş insanını mağdur eden suç örgütüne karşı önemli bir darbe olduğu ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ders çalışmadığı için babası öld*rmüştü Mertcan'ın annesi idam istiyor

Ders çalışmadığı için babası öld*rmüştü Mertcan'ın annesi idam istiyor