Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Ticaret Borsası İngiltere'de Temaslarda Bulundu

Antalya Ticaret Borsası İngiltere'de Temaslarda Bulundu

Antalya Ticaret Borsası, İngiltere'de kesme çiçek pazarını geliştirmek için heyetle önemli temaslar gerçekleştirdi. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya Ticaret Borsası İngiltere'de Temaslarda Bulundu
KAYNAK: İHA

Antalya Ticaret Borsası (ATB), tarımsal üretimi artırmak ve kesme çiçek ihracatını geliştirmek amacıyla İngiltere'de önemli temaslar gerçekleştirdi. ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır öncülüğündeki heyet, İngiltere'nin kesme çiçek pazarında incelemelerde bulundu.

ATB Heyeti İngiltere'de İncelemelerde Bulundu

ATB Kesme Çiçek İhracatının Geliştirilmesi URGE Projesi kapsamında, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır liderliğindeki heyet, İngiltere'ye ziyaret gerçekleştirdi. Londra'da bulunan New Covent Garden çiçek halinde kesme çiçek toptancısı firmaları ziyaret eden heyet, pazarlama ve iletişim sorumlusu Tommy Leighton'dan pazar hakkında detaylı bilgi aldı.

Ticaret Müşaviri ile Görüşmeler ve B2B Toplantıları

Heyet üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti Londra Ticaret Müşaviri Gözde İnaneri Bakıcı ile bir araya gelerek, İngiltere'deki kesme çiçek sektörü ve ticareti hakkında bilgi edindi. B2B toplantılarında, İngiliz kesme çiçek ithalatçısı firmalarla görüşmeler gerçekleştirildi. Toplantıda, İngiltere süs bitkileri uzmanı Karen Barnes, süs bitkileri ve kesme çiçek ticareti ile son trendler hakkında sunum yaptı.

Sektörün Önde Gelen Firmalarına Ziyaretler

ATB heyeti, Moyses Stevens Battersea Florist and Flower School'u ziyaret ederek sektörün eğitim ve perakende alanındaki uygulamalarını yerinde inceledi. Ayrıca, Londra ve Kingston Upon Hull şehirlerinde bulunan firmaların üretim hatları, AR-GE bölümleri ve depolarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Kuzey İrlanda'da Kesme Çiçek İncelemeleri

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ve beraberindeki URGE heyeti, Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'ta da temaslarda bulundu. Peake Blooms, Orchard Flowers ve KFW Group gibi kesme çiçek toptancısı firmaların tesislerinde incelemeler yapan heyet, ayrıca Sainsbury's, Tesco ve M&S marketlerinde satılan ürünleri inceledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DSÖ: Bu yıl içinde 30 bin şüpheli M-çiçeği virüsü vakası görüldü

DSÖ: Bu yıl içinde 30 bin şüpheli M-çiçeği virüsü vakası görüldü