Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Finike Belediyesi Kaçak Yapıları Yıkım İçin İhale Açıyor

Finike Belediyesi Kaçak Yapıları Yıkım İçin İhale Açıyor

Antalya’da Finike Belediyesi, kaçak yapıların yıkımı için ihale sürecini başlattı. İhale kapsamında betonarme, kargir ve ahşap yapılar da dahil olmak üzere çeşitli türdeki kaçak yapıların yıkımı gerçekleştirilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Finike Belediyesi Kaçak Yapıları Yıkım İçin İhale Açıyor
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Finike Belediyesi, ilçede yer alan kaçak yapıların yıkımı için harekete geçti. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek ihale ile birlikte, kentte imar planlarına aykırı olarak inşa edilen yapılar ortadan kaldırılacak. Kaçak yapıların yıktırılması ihalesi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun (KİK) 19. maddesine göre açık ihale usulüyle yapılacak ve tüm teklifler elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İHALE KAPSAMINDA YAPILAR YIKILACAK

İhale kapsamında, 728,02 metreküp çimento harçlı, kargir ve horasan inşaatlarının yıkımı, 2.834,87 metreküp demirli ve demirsiz beton yapıların yıkımı, 78,25 metrekare ahşap çatı sökümü ve 7.226,60 metrekare çelik veya demir profillerle yapılmış yapıların yıkımı gerçekleştirilecek. Yıkım işlemleri, belirlenen alanların nüfus ve eşyadan tahliyesi sonrası başlayacak ve yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak.

İHALE TARİHİ

İhalenin son teklif verme tarihi 4 Ekim 2024 saat 10:00 olarak belirlendi. İhale komisyonu, Finike Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda toplanacak ve elektronik ortamda gelen teklifleri değerlendirecek. Sözleşmenin imzalanmasının ardından 30 gün içinde yer teslimi yapılarak yıkım işlemlerine başlanacak ve proje 120 takvim gününde tamamlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep Şehitkamil'de icradan satılık 145 m² 3+1 daire

Gaziantep Şehitkamil'de icradan satılık 145 m² 3+1 daire