Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Silahlı Araç Görüntüleri Korkuttu! Gerçek Bambaşka Çıktı

Antalya'da Silahlı Araç Görüntüleri Korkuttu! Gerçek Bambaşka Çıktı

Antalya'da tünellerde yaşandığı iddia edilen silah çekme olayı sosyal medyada tepki çekti. Görüntüler endişeleri artırırken yetkililer olayın aslını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya'da Silahlı Araç Görüntüleri Korkuttu! Gerçek Bambaşka Çıktı
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'da yaşandığı iddia edilen olayda, bir aracın içinden silah çıkarıldığına dair sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük yankı uyandırdı. Tünellerde çekildiği öne sürülen görüntülerde, diğer sürücüleri tehdit eden bir kişinin varlığı, vatandaşlar arasında tedirginliğe neden oldu.

Sosyal Medyada Tepki Çekti

Görüntüleri paylaşan gazeteci, Antalya plakalı bir aracın içinden silah çıkarıldığını ve bu durumun diğer sürücüleri korkuttuğunu belirtti. Paylaşıma yapılan yorumlarda, bu tür olayların ülke genelinde güvenlik zafiyeti oluşturduğu ve adalet sistemindeki eksikliklerin bu tür vakalara zemin hazırladığı ifade edildi.

Gazetecinin paylaşımı şöyleydi:

"Antalya'da bir şahıs, araç içinden diğer sürücülere silah çekerek yoluna devam etti. Türkiye'nin çürümüş adalet sisteminin sonucu bunlar. Yıllardır söyledik, çürümüşlüğü herkes her gün yaşar, görür oldu. Bu şahıslar, hiçbir karşılığı olmayacağını bildiği için bunları yapabiliyor."

Yetkililerden Açıklama Geldi

Olayla ilgili hızla harekete geçen yetkililer, kamuoyunda oluşan endişeleri gidermek amacıyla bir açıklama yaptı. Emniyet yetkilileri, olayın Antalya/Kemer/D 400 Karayolu tüneller bölgesinde gerçekleştiğini ve görüntülerde yer alan aracın sürücüsünün kimliğinin tespit edildiğini belirtti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"23.09.2024 tarihinde sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, bir aracın içinden silah gösterildiği iddia edilmiştir. Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ekiplerince yapılan araştırma sonucunda, (Ş.Y.) isimli vatandaşımızın kullandığı aracın ön yolcu koltuğunda oturan 8 yaşındaki oğlu (M.Y.) tarafından dışarıya doğru tahtadan yapılmış bir oyuncak silah tutulduğu tespit edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Finike Belediyesi Kaçak Yapıları Yıkım İçin İhale Açıyor

Finike Belediyesi Kaçak Yapıları Yıkım İçin İhale Açıyor