Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Muratpaşa’da Husumetlilerine S*lahla S*ldırdı! Emniyet'ten Açıklama!

Muratpaşa’da Husumetlilerine S*lahla S*ldırdı! Emniyet'ten Açıklama!

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. Husumetlilerin evine ateş açan şüpheliler, polis tarafından gözaltına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muratpaşa’da Husumetlilerine S*lahla S*ldırdı! Emniyet'ten Açıklama!
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde gece saatlerinde yaşanan silahlı saldırı olayı mahallede paniğe neden oldu. Husumetlilerinin evine gelen iki kişi, tabanca ve pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Olayda, saçmaların isabet ettiği üç kişi yaralandı.

Silahlı Saldırı Mahallede Panik Yarattı

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşildere Mahallesi 1169 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, husumetli oldukları kişinin evine gelen Seyfi K. ve Devran S., yanlarında getirdikleri tabanca ve pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Kısa sürede motosikletlerine binerek olay yerinden uzaklaşan şüpheliler, mahallede büyük korku ve paniğe sebep oldu.

3 Kişi Saçmalarla Yaralandı

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Saldırıda, sırtına saçma isabet eden Fadime S. ve Adile P., kendi imkanlarıyla hastaneye başvururken, yüzüne saçma isabet eden Okan S.'ye sağlık ekipleri ambulansta ilk müdahaleyi yaptı. Okan S., daha sonra Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobilleriyle Geçen Aile de Saldırıdan Etkilendi

Olay sırasında, otomobilleriyle sokaktan geçmekte olan Ercan S. ve eşi Hasret S., silah seslerini duyunca manevra yaparak evlerine dönmeye çalıştı. Ancak mermiler otomobillerine isabet etti. Otomobilin arka camında sekiz isabet tespit edilirken, arka koltukta ve bagajda iki kovan bulundu. Şans eseri Ercan S. ve eşi saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Suç Aletleri Ele Geçirildi, Şüpheliler Gözaltında

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Muratpaşa Suç Araştırma ve Zeytinköy Alan Denetimi ekipleri, suçta kullanılan bir adet tabanca ve bir adet otomatik pompalı tüfek ele geçirdi. Saldırının şüphelileri Seyfi K., Devran S. ve pompalı tüfekte parmak izi tespit edilen Nadir K. yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında detaylı incelemeler devam ediyor.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden Açıklama

Antalya Emniyet Müdürlüğü, yaşanan silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaparak, “Bazı basın/yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında ‘Husumetlilerine Kurşun Yağdırdılar’ başlıklı haberler ve paylaşımlar yapılmıştır. Emniyet Müdürlüğümüz birimlerince yapılan çalışmalarda, olayla ilgili üç şüpheli şahıs yakalanmış, olayda kullanılan bir adet av tüfeği ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mardin Kızıltepe'de icradan satılık 253 m² 4+1 daire

Mardin Kızıltepe'de icradan satılık 253 m² 4+1 daire