Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya Karavan Park: Otelde bir gece karavanda bir ay tatil!

Antalya Karavan Park: Otelde bir gece karavanda bir ay tatil!

Antalya'da Kurban Bayramı tatili, otellerdeki yoğunluktan kaçanlar için Karavan Parkların tercih edildiği bir döneme dönüştü.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Geçtiğimiz yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sokulan Karavan Park, Kurban Bayramı tatilinde lüks oteller yerine doğal ve masrafsız bir tatil arayanların gözdesi oldu. Kentin dört bir yanından gelen tatilciler, otellerde bulamayacakları özgürlüğü ve rahatlığı burada buldu.

Antalya Karavan Park: Otelde bir gece karavanda bir ay tatil!

Antalya, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından gelen turistlerin Kurban Bayramı tercihi oldu. Belek, Kundu, Lara, Konyaaltı, Side, Kemer, Alanya, Kaş, Kalkan, Kaleiçi, Çıralı, Olimpos ve Adrasan gibi ünlü turizm merkezlerinde oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Bu yoğunluk nedeniyle daha sakin bir tatil arayanlar ise Karavan Parkları tercih etti.

Bunlar otellerde bulunacak bir şey değil

Karavanları tercih edenler arasında yer alan Bahri Ökten, 'Otel, emanettir aslında, oda, yastık, yorgan sizin değildir. Hiçbir eşya sizin değildir, orda bir yabancılık çekersiniz. Ama biz karavanı niye tercih ediyoruz. Akşamları kendi yastığımızda yatıyoruz, kendi odamızda yemek yiyoruz. Şu gördüğünüz bölgede 50-60 tane karavancı var hepsiyle dost oluyorsunuz. Fikir paylaşıyorsunuz, yardımlaşıyorsunuz. Bunlar otellerde bulunacak bir şey değil, bu nedenle karavan hayatını tercih ediyoruz' şeklinde konuştu.

Antalya Karavan Park: Otelde bir gece karavanda bir ay tatil!

Bütün sosyal alanlardan yararlanabiliyorsunuz

Ökten, 'Bir kere burası Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalyalılara ve Türkiye'ye verdiği bir büyük hediye. Duşlar, tuvaletler, çamaşır yıkama alanı, bulaşık yıkama alanı, buzdolabı, gri suyun atılacağı bir yer var. Parsellere ayrılmış, kimyasal atığın döküleceği bir alan var ve üstelik denize de yakın. Buranın günlük maliyeti 175 TL, bir ay kalabiliyorsunuz ve 5 bin TL ücret ödüyorsunuz. Bunun içerisine elektrik, su, temizlik hizmetleri ve bütün sosyal alanlardan yararlanabiliyorsunuz. Eylül ayında oğlum yurt dışından Antalya'ya gelecek. Ben onlara otel baktım. Biz buraya geleceğiz yine ama onlarda orada kalsın diye, bir geceliği 4 bin 500 TL, bir ay kalıyoruz o parayla' dedi.

Daha ekonomik, daha güzel

Karavan tatili yapan Gaziantep'ten gelen Filiz Ekici ise, 'Gaziantep'ten karavan ile geldik, çok güzel bulduk. Mutfağı, banyosu, duşu her imkan var. Aylık bize 5 bin TL'ye mal oldu. Otelde kalsak daha fazlaya mal olurdu. Daha ekonomik, daha güzel' diye konuştu. 

Belediyenin Tüm İmkanları Burada

Karavan Park'ta tatil yapan Esra İstek de, 'Karavan Park, Antalya'da merkezi bir konumda ve belediyenin tüm imkanları burada sunuluyor. Temizlik, güvenlik ve doğa ile iç içe bir ortamda tatil yapmak isteyenler için ideal bir seçenek' şeklinde görüş belirtti. Karavan yaşantısının sunduğu özgürlüğü ve doğallığı takdir ettiklerini dile getiren İstek, bu tatil şeklinin giderek daha da popüler hale geldiğini söyledi.

Antalya Karavan Park: Otelde bir gece karavanda bir ay tatil!

Mükemmel bir yer

Antalya'ya Kurban Bayramı tatili için gelen Ali-Nurten Fırıncı çifti, 'Başkandan bir ricam daha var. Burayı daha da büyütmesi, daha çok insanlar gelsin. Alan müsait, daha da büyüsün, hizmet 10 numara, her şey çok güzel. Güvenliğinden, temizliğine, duşuna kadar, sıcak-soğuk duş var. Çamaşır makineleri, buzdolapları, elektriği, suyu var. Akşam milli maçı izleyeceğiz örneğin burada projektör kurarak. Yeşillik, herkes gelebilir. Karavancılar için çok güzel, rahat ve mükemmel bir yer^dedi. Fırıncı çifti, Karavan Park'ın sunduğu imkanların herkes için ideal olduğunu vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli'de kızların kavgasını ayırmak isterken bıçaklandı

Denizli'de kızların kavgasını ayırmak isterken bıçaklandı