Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Gazipaşa’da Trafik Denetiminde 28 Bin TL Ceza

Antalya Gazipaşa’da Trafik Denetiminde 28 Bin TL Ceza

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde trafik denetiminde standart dışı plaka ve ehliyetsiz sürücüye 28 bin TL ceza kesildi. Motosiklet trafikten men edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Gazipaşa’da Trafik Denetiminde 28 Bin TL Ceza
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yapılan trafik denetimlerinde, standart dışı plaka ve ehliyetsiz araç kullanımı nedeniyle bir motosiklet sürücüsüne 28 bin TL cezai işlem uygulandı. Motosiklet, trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Gazipaşa'da Trafik Denetimleri Sürüyor

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amirliği ekipleri, ilçede motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor. Trafik güvenliğini artırmak amacıyla gerçekleştirilen kontrollerde, kurallara uymayan sürücüler hakkında gerekli işlemler yapılmaya devam ediyor.

Standart Dışı Plaka ve Ehliyetsiz Kullanım

Denetimler sırasında, C.Z. yönetimindeki 07 UR 372 plakalı motosiklet polis ekipleri tarafından durduruldu. Yapılan incelemelerde, motosiklete standart dışı bir plaka takıldığı ve plakanın bir ip yardımıyla askıya alındığı tespit edildi. Ayrıca, motosiklet sürücüsünün ehliyetsiz olduğu belirlendi.

28 Bin TL Ceza Kesildi

Standart dışı plaka takmak ve ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı sürücüye toplam 28 bin TL cezai işlem uygulandı. Trafik güvenliğini tehlikeye atan bu durum nedeniyle motosiklet, polis ekipleri tarafından trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı!

Isparta'da minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı!