Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya Sahilleri Yerli ve Yabancı Tatilcilerle Doldu

Alanya Sahilleri Yerli ve Yabancı Tatilcilerle Doldu

Alanya'da güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, Damlataş, Kleopatra ve Keykubat plajlarında denizin ve güneşin tadını çıkardı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya Sahilleri Yerli ve Yabancı Tatilcilerle Doldu
KAYNAK: İHA

Güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, Antalya’nın Alanya ilçesindeki ünlü Damlataş, Kleopatra ve Keykubat plajlarını doldurdu. Tatilciler, denizin ve güneşin tadını çıkararak renkli görüntüler oluşturdu.

Alanya’da Güneşli Havada Plaj Keyfi

Antalya’nın Alanya ilçesi, güneşli havayı fırsat bilen tatilcilerle doldu taştı. Hava sıcaklığının 31, deniz suyu sıcaklığının 28 derece, nem oranının ise yüzde 52 ölçüldüğü ilçede, Damlataş, Kleopatra ve Keykubat plajları adeta dolup taştı. Yerli ve yabancı turistler, denize girerek serinlerken, bazıları ise kumlarda güneşlenip kitap okuyarak dinlenmeyi tercih etti.

Renkli Görüntüler Sahilleri Süslüyor

Gün boyu plajları dolduran turistler, denizin ve güneşin keyfini çıkarırken sahillerde renkli görüntüler oluşturdu. Sahilde yürüyüş yapan çiftler, deniz yatakları ile açılan tatilciler ve kumlarda güneşlenen turistler dikkat çekti. Ayrıca sahildeki uçuşan güvercinler de manzaraya ayrı bir güzellik kattı. Bazı tatilciler, tekne turlarına çıkarak Alanya’nın doğal güzelliklerini denizden seyretme fırsatı buldu.

“Alanya Çok Güzel”

Almanya’nın başkenti Berlin’den tatil için Alanya’ya gelen Sabrina Schmitt, ilçenin güzelliklerini övgü dolu sözlerle anlattı. Schmitt, “Alanya çok güzel, her sene tatile geliyorum. Kleopatra Plajı ayrıca çok güzel ve keyif verici. Türkiye’nin en güzel denizi bence burada ve herkese tavsiye ederim. Berlin’den kafa dinlemek için yalnız buraya geldim. Tatil yapmak için Alanya, en güzel yerlerden biri.” ifadelerini kullandı.

Güneşli Hava Hafta Boyu Devam Edecek

Meteoroloji yetkilileri, Alanya’daki güneşli havanın hafta boyunca devam edeceğini belirtti. Tatilciler, önümüzdeki günlerde de güneşli havanın tadını çıkararak denizin ve sahillerin keyfini sürmeye devam edebilecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş'ın Ajax Maçı Kamp Kadrosu Açıklandı: Kadroda Kimler Var?

Beşiktaş'ın Ajax Maçı Kamp Kadrosu Açıklandı: Kadroda Kimler Var?