Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Gazipaşa’da Jandarma Ekiplerinden Okul Servislerine Sıkı Denetim

Gazipaşa’da Jandarma Ekiplerinden Okul Servislerine Sıkı Denetim

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Jandarma, okul servislerine yönelik denetimleri arttırdı. Güvenlik kontrollerinde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa’da Jandarma Ekiplerinden Okul Servislerine Sıkı Denetim
KAYNAK: İHA

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, öğrenci taşıyan okul servislerine yönelik denetimlerini yoğunlaştırdı. Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Öğrencilerin Güvenliği İçin Denetimler Sürüyor

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik timleri, taşımalı eğitim kapsamında öğrenci taşıyan okul servisi sürücülerini titizlikle denetledi. Denetimlerde, şoförlerin zorunlu belgeleri, trafik suçları ile ilgili kayıtları, araçların emniyet kemeri, “Dur” ve “Okul Taşıtı” levhaları, araç periyodik bakımları, iç ve dış aydınlatma donanımları, koltuk sayıları, güvenlik kameraları, yangın tüpü ve ilk yardım çantaları gibi güvenlik unsurları tek tek incelendi. Ayrıca, araç sürücülerinin alkol ölçümleri de yapılarak denetim tamamlandı.

Güvenli Taşıma İçin Eksiksiz Kontrol

Denetim sırasında jandarma ekipleri, okul servis araçlarının tüm güvenlik ve donanım gereksinimlerini karşıladığını tespit etti. Herhangi bir olumsuzluğa rastlanmayan denetimlerde, sürücülere araç bakımlarını periyodik olarak yapmaları ve öğrencilerin güvenliğini en üst seviyede tutmaları gerektiği konusunda hatırlatmalarda bulunuldu.

Öğrencilere Güvenli Yolculuk Uyarıları

Jandarma trafik ekipleri, denetim sırasında sadece sürücüleri değil, öğrencileri de bilgilendirdi. Öğrencilere, okul servisinde uymaları gereken kurallar ve özellikle emniyet kemeri takmanın önemi konusunda bilgilendirme yapıldı. Ekipler, tüm öğrencilerin servis içinde kemerlerini takmaları gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Yanlışlıkla Çöpe Atılan Telefonları Sahibine Teslim Etti

Antalya'da Yanlışlıkla Çöpe Atılan Telefonları Sahibine Teslim Etti