Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Kumluca’da Kaybolan Halil İbrahim Öksüz’den 3 Gündür Haber Alınamıyor

Kumluca’da Kaybolan Halil İbrahim Öksüz’den 3 Gündür Haber Alınamıyor

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Halil İbrahim Öksüz, Whatsapp grubu kurup vedalaştıktan sonra kayboldu. Peçeteye yazdığı intihar notu ailesini endişelendiriyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kumluca’da Kaybolan Halil İbrahim Öksüz’den 3 Gündür Haber Alınamıyor
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaşayan Halil İbrahim Öksüz (22), Whatsapp grubu kurarak yakınlarıyla vedalaştıktan sonra kayboldu. Peçeteye yazdığı veda notuyla intihar sinyali veren gençten üç gündür haber alınamıyor. Ailesi, hayatından endişe ediyor.

Vedalaşma Mesajı ve Kayboluş

Gödene Caddesi’ndeki Akkoyunlu Apartmanı’nın 4. katında yaşayan Halil İbrahim Öksüz, Whatsapp’ta bir grup kurarak yakınları ve arkadaşlarıyla vedalaştı. "Hakkınızı helal edin, her şey için özür dilerim" mesajları paylaşan genç, bu vedalaşmanın ardından ortadan kayboldu. Annesi ve babası ayrı yaşayan Halil İbrahim, en son cumartesi gecesi babası Halit Öksüz’ün yanından Kumluca’da yaşayan annesi Özlem Öksüz’ün yanına geldi. Pazar sabahı bir markete girip çıktıktan sonra kayıplara karıştı. Gencin son görüntüleri marketin güvenlik kameralarına yansıdı.

Peçeteye Yazdığı Not Korkuttu

Halil İbrahim Öksüz’ün evde bıraktığı peçete üzerindeki veda notu ailesini dehşete düşürdü. Gencin, doğum tarihini ve kaybolduğu günü ölüm tarihi olarak yazdığı notta, "Vasiyetimdir, mezar taşımı yaptırmayın. Ben acımı çekmeye gidiyorum. Kimseyi üzmek istemedim ama istemeyerek de olsa herkesi çok üzdüm." ifadeleri yer aldı. Bu notu bulan ailesi, Halil İbrahim’in intihar edebileceğinden endişe ediyor.

Anne Özlem Öksüz: "Oğlumun Hayatından Endişe Ediyorum"

Anne Özlem Öksüz, oğlunun kaybolmadan önce yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "22 Eylül Pazar sabahı işe gittim. Ben işe gittikten sonra 09.00-09.30 gibi markete gidip gelmiş. Abisi kapıyı açmış, o da tekrar eve gelmiş ve yatmış. Sonrasında evden çıkmış ve bir daha geri dönmemiş. Kız kardeşim beni arayıp durumdan haberdar edince hemen eve geldim. Oğlum, Whatsapp’ta grup kurarak vedalaşmış. Peçeteye yazdığı notu bulduğumda ise adeta yıkıldım. İtfaiye, polis herkes aradı ama bulamadı. İntihar etmesinden çok korkuyorum.”

"Anne, Hep Eskileri Düşünüyorum"

Oğlunun kendisine yaşadığı sıkıntıları anlattığını belirten anne Özlem Öksüz, “Oğlum son zamanlarda çok üzgündü. Bana sürekli ‘Anne, hep eskileri düşünüyorum. Yaşadıklarımız hep gözümün önünde. Psikolojim iyi değil, beni doktora götür’ diyordu. Onun bu halde olduğunu görmek beni çok üzüyor. En son sarılarak ‘Anne, senin hasretini çektim. Ben hep böyle büyüdüm’ dedi. Yaşadıklarımız ona çok ağır geldi. Lütfen oğlumu bulun, hayatından çok endişe ediyorum.” dedi.

Emniyet Yetkilileri Arama Çalışmalarını Sürdürüyor

Halil İbrahim Öksüz’ün abisi Batuhan Öksüz ve kız kardeşi Feride Ayav da kardeşlerinin bulunması için yetkililere çağrıda bulundu. Feride Ayav, kardeşinin peçeteye yazdığı notu göstererek, "Doğum tarihini ve 22 Eylül tarihini ölüm tarihi olarak yazmış. Emniyet yetkilileri, kardeşimi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Tüm kameralar ve otogardaki görüntüler izlendi. Telefon sinyali Muratpaşa’da tespit edildi. Umarım kardeşim sağ salim bulunur." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya’da Apartman Dairesinde Yangın: Daire Kullanılamaz Hale Geldi

Alanya’da Apartman Dairesinde Yangın: Daire Kullanılamaz Hale Geldi