Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Kepez'de Kötü Koku Yayan Daireden Bir Kamyon Çöp Çıktı

Kepez'de Kötü Koku Yayan Daireden Bir Kamyon Çöp Çıktı

Antalya'nın Kepez ilçesinde komşuların şikayeti üzerine belediye ekipleri bir apartman dairesinden kamyon dolusu çöp çıkararak temizlik yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez'de Kötü Koku Yayan Daireden Bir Kamyon Çöp Çıktı
KAYNAK: AA

Antalya'nın Kepez ilçesinde, komşuların kötü koku ve haşere şikayeti üzerine belediye ekipleri bir apartman dairesinden bir kamyon dolusu çöp çıkardı. Temizlik sonrası daire ilaçlanarak hijyenik hale getirildi.

Komşuların Şikayeti Üzerine Belediyeden Müdahale

Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi’nde yaşayan komşular, kötü koku ve haşerelerden dolayı emekli öğretmen İ.K.'ye (71) ait 70 metrekarelik apartman dairesi hakkında Kepez Belediyesi’ne ihbarda bulundu. Şikayetler üzerine harekete geçen belediye ekipleri, dairede yaptıkları temizlik çalışması sonucunda bir kamyon dolusu çöp çıkardı.

Yılların Birikimi: Bir Kamyon Çöp

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı işçiler tarafından dairede yapılan çalışmada küflenmiş ve böceklenmiş yiyecekler, kullanılamaz hale gelmiş eşyalar ve plastik ürünler bulundu. Ayrıca, yıllardır açılmamış bir buzdolabının da aralarında bulunduğu çok sayıda çöp çıkarıldı. Çöpler, belediye ekipleri tarafından bir kamyonla tahliye edildi.

Daire Temizlenip İlaçlandı

Dairedeki çöplerin tahliye edilmesinin ardından, ev belediye ekipleri tarafından deterjanlı suyla yıkanarak temizlendi ve haşerelere karşı ilaçlandı. Ayrıca, bahçede bulunan ve üstü açık olan foseptik çukuru da betonla kapatılarak olası sağlık riskleri ortadan kaldırıldı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa’da Jandarma Ekiplerinden Okul Servislerine Sıkı Denetim

Gazipaşa’da Jandarma Ekiplerinden Okul Servislerine Sıkı Denetim