Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Yanlışlıkla Çöpe Atılan Telefonları Sahibine Teslim Etti

Antalya'da Yanlışlıkla Çöpe Atılan Telefonları Sahibine Teslim Etti

Serik Belediyesi ekipleri, Antalya'da yanlışlıkla çöpe atılan ve 100 bin lira değerindeki iki cep telefonunu bulup sahibine teslim etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Yanlışlıkla Çöpe Atılan Telefonları Sahibine Teslim Etti
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Hatice Karaca'nın yanlışlıkla çöpe attığı ve değeri yaklaşık 100 bin lira olan iki cep telefonu, belediye çalışanlarının titiz çalışması sayesinde bulunarak sahibine teslim edildi.

Hatice Karaca’nın Çöp Konteynerine Düşen Telefonları Kısa Sürede Bulundu

Boğazkent Mahallesi’nde ikamet eden Hatice Karaca, sabah saatlerinde evindeki çöpleri atmak için dışarı çıktı. Geri döndüğünde iki cep telefonunun olmadığını fark eden Karaca, telefonları yanlışlıkla çöpe attığını düşünerek önce komşularından, ardından Serik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yardım istedi. Yardım talebine kayıtsız kalmayan belediye ekipleri, tahliye merkezinde toplanan çöplerin arasında kayıp telefonları bulmak için hummalı bir çalışma başlattı.

100 Bin Liralık Telefonlar Kısa Sürede Bulundu

Ekiplerin titiz çalışması sonucunda, Hatice Karaca’ya ait iki cep telefonu sağlam bir şekilde bulunarak kendisine teslim edildi. Telefonlarını geri alan Karaca, büyük bir sevinç yaşarken, belediye ekiplerine minnettarlığını dile getirdi.

"Telefona Çok İhtiyacım Vardı"

Telefonlarını kaybedince büyük üzüntü yaşayan Hatice Karaca, “Sabahleyin elimde malzemelerle çöpe atmak için dışarı çıktım. Geri döndüğümde telefonlarımın evde olmadığını fark ettim. O anda telefonları kartonların içine koyup yanlışlıkla çöpe attığımı hatırladım. Komşularımın ve belediye çalışanlarının yardımıyla telefonlarım bulundu ve bana teslim edildi. Yalnız yaşadığım için telefona çok ihtiyacım oluyor, yurt dışındaki çocuklarımla ve Ankara’daki yakınlarımla bu şekilde iletişim kuruyorum. Çok üzülmüştüm ama şimdi çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Ekiplerinden Örnek Davranış

Serik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Boğazkent Mahallesi sorumlusu Yusuf Kurt ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Hatice Hanım cep telefonlarını yanlışlıkla çöp konteynerine attığını söyledi. Çöpleri topladığımız için ancak kamyonu boşalttığımızda bakabileceğimizi belirttim. Akşamüstü çöpleri boşalttık ve telefonları bulup kendisine teslim ettik. Vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek bizim için mutluluk verici.”

Duyarlı Ekipler, Vatandaşı Sevindirdi

Serik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışması sayesinde kaybolan telefonlar kısa sürede bulunarak sahibine teslim edildi. Belediye ekiplerinin duyarlı davranışı, mahalle sakinleri tarafından da takdirle karşılandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de Yangın Sonrası Ağaçlandırma Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

İzmir'de Yangın Sonrası Ağaçlandırma Çalışmaları Hızla Devam Ediyor