Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Kozan'da 6 yaşındaki Tekgül bisiklet hayaline kavuştu

Kozan'da 6 yaşındaki Tekgül bisiklet hayaline kavuştu

Adana'nın Kozan ilçesinde maddi imkansızlıklar nedeniyle bisiklet alınmayan 6 yaşındaki Tekgül Bakır'ın hayali artık gerçek oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kozan'da 6 yaşındaki Tekgül bisiklet hayaline kavuştu
KAYNAK: İHA

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi'nde yaşayan Suna ve Fatih Bakır çiftçinin 5 çocuğundan biri olan 6 yaşındaki Tekgül Bakır, yaşıtları gibi bisiklete binmeyi çok istiyordu. Bakır ailesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle çocuklarına bisiklet alamazken Tekgül, mahallede ihtiyaç sahibi ailelere erzak dağıtan Ogün Sever Okur'a bisiklet istediğini söyledi.

Tekgül'ün hayalini gerçekleştirmek isteyen Ogün Sever Okur, küçük kız için pembe bir bisiklet alarak Koza Mahallesi'ne döndü. Çok istediği bisiklete kavuşan 6 yaşındaki Tekgül'ün mutluluğu görülmeye değerdi. Ogün Sever Okur, mahalledeki diğer çocuklara da scooter ve oyuncak dağıttı.

Minik Tekgül'ün annesi Suna Bakır, "Kızımın en büyük hayali bisikletti. Alamıyordum, Allah razı olsun bu hayalini gerçekleştirdiniz" diye konuştu.

Çocukların yüzü güldü

Tekgül'ün hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu anlatan Ogün Sever Okur ise , "Tekgül benden bisiklet istemişti. Ben de onun bu hayalini gerçekleştirdim. Ayrıca diğer çocukları da unutmadık. Onlara da scooter ve oyuncak dağıttık. Herkes çok mutlu oldu. Bu bölge maalesef dezavantajlı çocukların yaşadığı bir yer ve herkesin oyuncak alma imkanı yok. Buradaki çocukları unutmayalım" dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Eşini Öldüren Zanlı Hakim Karşısında Şok İfadelerde Bulundu

Bursa'da Eşini Öldüren Zanlı Hakim Karşısında Şok İfadelerde Bulundu