Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri'nde Başpehlivan Belli Oldu

İsmet Atlı Karakucak Güreşleri'nde Başpehlivan Belli Oldu

Adana'nın Kozan ilçesinde düzenlenen 8. Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri, 600 sporcuyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsmet Atlı Karakucak Güreşleri'nde Başpehlivan Belli Oldu
KAYNAK: İHA

Adana'nın Kozan ilçesinde gerçekleştirilen 8. Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri büyük bir coşkuyla tamamlandı. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, toplamda 600 sporcu kıyasıya mücadele etti.

Sporcuların yoğun katılımı

Güreşlere Türkiye'nin dört bir yanından sporcular katılırken, Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu Taha Akgül de etkinliği izlemeye gelenler arasındaydı. Gün boyu süren müsabakalarda, güreş tutkunları büyük heyecan yaşadı.

Başkanlardan destek mesajları

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Adana bir spor, sanat ve lezzet kentidir. Sporun siyasetin üstünde olduğunu düşünüyorum. Bu tür müsabakalar, Adana'nın her ilçesinde devam edecek ve gerekli destekler sağlanacaktır," dedi. Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı ise, Kozan’a yeni bir İsmet Atlı Er Meydanı kazandıracaklarını belirtti.

Taha Akgül’den destek mesajı

Şampiyon güreşçi Taha Akgül, "Şampiyon İsmet Atlı'nın memleketinde böyle anlamlı bir etkinlikte bulunmak bizim için çok önemli. Buradan dünyaya adını yazdıracak birçok güreşçi çıkacağına inanıyoruz," şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan'da Park Halinde Çocuğa Çarpan Sürücü Bıçakla Hayatını Kaybetti

Sincan'da Park Halinde Çocuğa Çarpan Sürücü Bıçakla Hayatını Kaybetti