Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Marmaris’te palalı kavga! Genç kadın saldırganın önüne atladı

Marmaris’te palalı kavga! Genç kadın saldırganın önüne atladı

Muğla'nın turistik ilçelerinden Marmaris'te sokak ortasında çıkan palalı kavga görenlerin kanını dondurdu. O anlar cep telefonu ile kaydedildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Marmaris ilçesi Tepe Mahallesi 36. Sokak üzerinde saat 17.00 sıralarında trafikte kavga çıktı. Gürültüyü duyarak pencereye çıkan vatandaşlar, elinde palayı tartıştığı kişiye sallayan öfkeli şahısla karşılaştı.

genç kadın palalı şahsın önüne atladı

Vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde bir erkek şahsın elindeki palayı sallayarak tartıştığı kişinin üzerine yürüdüğü görüldü. Kavgayı önlemek isteyen genç bir kadın palalı kişinin önüne atlarken, taraflardan diğerini olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı.

cumhuriyet başsavcılığı inceleme başlattı

Tanıdıklarının araya girmesi ile sakinleştirilen palalı şahsın da arabasının bagajındaki eşyaları indirip tekrar yükledikten sonra yoluna devam ettiği gözlemlendi. Edinilen bilgiye göre; tartışmaya dahil olan kişiler ve çevredekiler olayı polise bildirmedi. Ancak sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile emniyet güçleri harekete geçti. Sokak ortasındaki palalı kavga ile ilgili incelemenin başlatıldığı öğrenildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakanlığın listesinde! Cinsel gücü artırıcı yasaklı ilaç bulundu!

Bakanlığın listesinde! Cinsel gücü artırıcı yasaklı ilaç bulundu!