Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Kemer'de Atatürk Parkı'na karavan kampı tepkisi!

Kemer'de Atatürk Parkı'na karavan kampı tepkisi!

Antalya'nın Kemer ilçesi Beldibi bölgesinde bulunan Atatürk Parkı’nın karavan parkına dönüştürülmesine bölge sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer'de Atatürk Parkı'na karavan kampı tepkisi!
KAYNAK: Kemer Belediyesi/ Bülten

Antalya'nın Kemer ilçesi Beldibi bölgesinde bulunan Atatürk Parkı'nın karavan parkına dönüştürülmesine yönelik tepkiler büyüyor. Bölge sakinleri ve çevreciler, parkın bu amaçla kullanılmasına karşı çıkarak protesto düzenledi.

Kemer'de Atatürk Parkı'na karavan kampı tepkisi!

Kemer Belediye Başkanı'ndan Açıklama

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, parkın karavan kampına dönüştürülmesi projesinin iptali için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşeceğini açıkladı. Topaloğlu, bölge sakinlerine projenin durdurulması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Bölge Halkı ve Çevrecilerden Basın Açıklaması

Atatürk Parkı'nda toplanan çok sayıda bölge sakini ve çevreci, projenin iptal edilmesi için basın açıklaması yaptı. Grup adına konuşan Gündüz, karavan kampına karşı olmadıklarını ancak parkın halkın kullanımına açık kalması gerektiğini vurguladı.

Kemer'de Atatürk Parkı'na karavan kampı tepkisi!

Halkın karavancılarla karşı karşıya getirilmesinden vazgeçilmelidir

Açıklamasında parkın çevresindeki çitlerin kaldırılmasını ve halkın parka daha rahat erişim sağlaması gerektiğini belirten Gündüz, 'Parkın çevresindeki çitler kaldırılmalı ve halk parkı daha rahat kullanması sağlanmalıdır. Bizler Karavan kamplarına karşı değiliz. Karavan kampı için daha uygun başka bir alan bulunmalı ve onların da bütün altyapı ihtiyaçları karşılanmalıdır. Beldibi’de de halkın karavancılarla karşı karşıya getirilmesinden vazgeçilmelidir' dedi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bölge halkı ile birlikte alanda yaptığı açıklamada, pazartesi günü bakanlık ile gerekli yazışmalara başlayacağını ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüşerek konuyu detaylı şekilde anlatacağını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Milletvekili Tanrıkulu Kartalmış'ın Gözaltına Alınmasını Kınadı

CHP Milletvekili Tanrıkulu Kartalmış'ın Gözaltına Alınmasını Kınadı