Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Yusuf Yazıcı: '2024 Avrupa Şampiyonası’na hazır ve diri gireceğiz'

Yusuf Yazıcı: '2024 Avrupa Şampiyonası’na hazır ve diri gireceğiz'

A Milli Futbol Takımı, Almanya'da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlıklarını sürdürürken, milli futbolcu Yusuf Yazıcı önemli açıklamalar yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yusuf Yazıcı: '2024 Avrupa Şampiyonası’na hazır ve diri gireceğiz'
KAYNAK: İHA

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na (EURO 2024) hazır ve diri bir şekilde girmek istediklerini belirtti. Almanya’da düzenlenecek olan şampiyona için A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını Barsinghausen kasabasında sürdürüyor. Yazıcı, bugünkü antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yazıcı, her şeyin yolunda gittiğini ve son antrenmanları, son taktikleri, son denemeleri yaptıklarını belirtti. Gürcistan ile oynanacak gruptaki ilk maçın çok önemli olduğunu vurgulayan Yazıcı, 'Nasıl başlarsan öyle devam ederiz derler ya, onun için ilk maç çok önemli. Bizim motivasyonumuz için hem de gruptan çıkmak için çok önemli maç olduğunu düşünüyoruz. İyi de çalışıyoruz. Umarım karşılığını alırız' dedi.

Sakatlanarak kadrodan çıkan futbolcular için ise Yazıcı, 'Çok üzücü. Çünkü çok önemli oyuncularımızı kaybettik. Bizim için kağıt üzerinde çok değerli oyuncularımızdı. Maalesef futbolun içinde olan şeyler. Elimizdeki futbolcularla en iyi şekilde sahaya çıkmak, en iyisini vermek istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Almanya’da ev sahibi gibi olacaklarını vurgulayan Yazıcı, 'Evimizdeki gibi hissediyoruz. Sağ olsunlar milletimiz her zaman yanımızda oluyorlar. Nereye gitsek her zaman bizle beraberler. Almanya’da Türklerin yaşaması bizi daha çok mutlu ediyor. Dün taraftara açık bir şekilde antrenman yaptık. İnsanların bizi görmesi, onların heyecanı bizi de çok mutlu ediyor' dedi.

Turnuvada iddialı olduklarını söyleyen milli futbolcu, 'İddialı bir oyuncuyum. Kendime de güvenim her zaman yüksektir. Böyle bir hedef koymamız lazım ki ona göre motivasyonumuz yüksek olsun' diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Koç Holding sosyal medyadaki paylaşımlar için hukuki işlem başlattı

Koç Holding sosyal medyadaki paylaşımlar için hukuki işlem başlattı