Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Uruguaylı Futbolcu Juan Izquierdo 27 Yaşında Hayatını Kaybetti

Uruguaylı Futbolcu Juan Izquierdo 27 Yaşında Hayatını Kaybetti

Nacional forması giyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu Juan Izquierdo, 22 Ağustos'taki Libertadores Kupası maçında yaşadığı bayılma sonucu yoğun bakımda 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Kulübü Nacional, futbolcunun vefatının ardından taziye mesajı yayımladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uruguaylı Futbolcu Juan Izquierdo 27 Yaşında Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Uruguay Premier Lig ekiplerinden Nacional'ın savunma oyuncusu Juan Izquierdo, 22 Ağustos'ta Sao Paulo ile oynanan Libertadores Kupası maçında baygınlık geçirdi. Yoğun bakımda 6 gün süren yaşam mücadelesinin ardından 27 yaşındaki futbolcu hayatını kaybetti.

Maçta Baygınlık Geçirdi ve Yoğun Bakıma Alındı

22 Ağustos'ta oynanan Libertadores Kupası maçında baygınlık geçiren Juan Izquierdo, ilk yardım ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Izquierdo'nun, aritmiye bağlı kalp ve solunum durması nedeniyle beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı.

Nacional Kulübünden Taziye Mesajı

Izquierdo'nun vefatının ardından Nacional Kulübü resmi bir taziye mesajı yayımladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Nacional Futbol Kulübü yüreklerimizde en derin acı ve etkiyle, sevgili oyuncumuz Juan Izquierdo'nun vefatını duyuruyor, ailesine, dostlarına, meslektaşlarına ve yakınlarına en içten başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Tüm Nacional onarılamaz kaybının yasını tutuyor. Huzur içinde yat Juan, sonsuza kadar bizimle olacaksın” denildi.

Izquierdo'nun Kariyeri ve Performansı

Kariyerine Cerro, CA Penarol, Montevideo, San Luis ve Liverpool FC gibi kulüplerde devam eden Juan Izquierdo, bu sezon Nacional ile çıktığı 23 maçta 1 gol kaydetmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Görevinden İstifa Etti

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Görevinden İstifa Etti