Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor UEFA Uluslar Ligi'ne İzlanda-Türkiye Maçı Ertelenebilir

UEFA Uluslar Ligi'ne İzlanda-Türkiye Maçı Ertelenebilir

İzlanda ile Türkiye arasında bu akşam oynanması planlanan UEFA Uluslar B Ligi karşılaşması, hava şartları nedeniyle ertelenme riski taşıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
UEFA Uluslar Ligi'ne İzlanda-Türkiye Maçı Ertelenebilir
KAYNAK: Haber Merkezi

A Milli Futbol Takımı’nın bu akşam İzlanda ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. grup mücadelesi, hava koşulları nedeniyle ertelenme tehlikesi ile karşı karşıya. Maçın oynanacağı Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı’nda zeminin donma tehlikesi bulunduğu ve UEFA yetkililerinin bugün yapacağı inceleme sonrası maçın akıbetinin belli olacağı bildirildi.

Don Tehlikesi Var

İzlanda basınında yer alan haberlere göre, maç saatinde don olayının yaşanabileceği ve statta zemin ısıtmasının olmaması nedeniyle sahanın bu duruma karşı savunmasız kaldığı belirtiliyor. UEFA yetkilileri, İzlanda Futbol Federasyonu ve saha personeliyle toplantılar yapmış olsa da, henüz kesin bir karar verilmedi. Maç günü tekrar yapılacak incelemelerden sonra erteleme kararı verilip verilmeyeceği belli olacak.

Karar İçin Son İnceleme Bekleniyor

Toplantılarda erteleme kararı verilmediğini belirten kaynaklar, UEFA’nın bu akşam sahada tekrar incelemelerde bulunacağını ve maçın oynanıp oynanmayacağına karar vereceğini açıkladı. Eğer erteleme kararı çıkarsa, maçın en geç Salı günü oynanması planlanıyor.

Zemine Kumaş Serildi

Don tehlikesine karşı, Laugardalsvöllur Stadı’ndaki zemini sıcak tutmak adına saha zeminine özel kumaşlar serildiği ifade edildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan'ın memleketinde skandal: Belediye su faturasına reklam almış

Erdoğan'ın memleketinde skandal: Belediye su faturasına reklam almış