Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor A Milli Futbol Takımı İzlanda ile Kritik Karşılaşmaya Çıkıyor

A Milli Futbol Takımı İzlanda ile Kritik Karşılaşmaya Çıkıyor

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'nde lider durumda. Türkiye - İzlanda maçı TSİ 21.45'te oynanacak. Milliler, tarihlerindeki 635. maça çıkacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
A Milli Futbol Takımı İzlanda ile Kritik Karşılaşmaya Çıkıyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki 4. maçında yarın deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak. Karşılaşma, TSİ 21.45'te Laugardalsvöllur Stadyumu'nda oynanacak. Ay-yıldızlılar, grupta şu ana kadar 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puanla lider durumda bulunuyor. İzlanda ise 4 puanla 3. sırada yer alıyor.

15. Karşılaşmaya Çıkacak

Türkiye ile İzlanda, bugüne kadar 14 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 13'ü resmi, 1'i ise özel maçtı. Milliler, bu karşılaşmalardan 3 galibiyet alırken, İzlanda 8 kez sahadan galip ayrıldı. 3 maç ise berabere sonuçlandı. Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda 14 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü. İki ülke son olarak 9 Eylül 2024'te İzmir'de karşılaşmış ve Türkiye sahadan 3-1 galip ayrılmıştı.

Millilerin 635. Maçı olacak

A Milli Takım, İzlanda maçıyla birlikte tarihindeki 635. karşılaşmasına çıkacak. Geride kalan 634 maçta milliler, 247 galibiyet elde etti, 238 mağlubiyet aldı ve 149 kez de berabere kaldı. Türkiye bu maçlarda 865 gol atarken, kalesinde 906 gol gördü.

Vincenzo Montella 17. Maçına Çıkıyor

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İzlanda karşısında 17. maçına çıkacak. Montella yönetiminde milliler, bugüne kadar 16 maçta 8 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Karadağ ile oynanan maçta sakatlanan Barış Alper Yılmaz ile sarı kart cezalısı Kaan Ayhan, İzlanda karşısında forma giyemeyecek.

Maçın Hakem Kadrosu AÇıklandı

İzlanda - Türkiye karşılaşmasını Polonyalı hakem Damian Sylwestrzak yönetecek. Yardımcılıklarını ise Pawel Sokolnicki ve Bartosz Kaszynski yapacak. Maçın 4. hakemi ise Marcin Kochanek olacak.

A Milli Takım Kadrosu

Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Berke Özer (Eyüpspor)

Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Brighton & Hove Albion), Merih Demiral (Al-Ahli), Mert Müldür, Samet Akaydin (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)

Orta saha: Atakan Karazor (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica)

Forvet: Ahmed Kutucu (Eyüpspor), Arda Güler (Real Madrid), Yunus Akgün (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Getafe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Benfica), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tağşiş listesi yayınlandı: Zeytinyağı ürünlerinde hile oranı yüksek!

Tağşiş listesi yayınlandı: Zeytinyağı ürünlerinde hile oranı yüksek!