Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Fenerbahçe Galatasaray’ı 2-0 Mağlup Etti ve Liderliğini Sürdürdü

Fenerbahçe Galatasaray’ı 2-0 Mağlup Etti ve Liderliğini Sürdürdü

Kadın Futbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde Galatasaray'ı ağırladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe Galatasaray’ı 2-0 Mağlup Etti ve Liderliğini Sürdürdü
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Kadın Futbol Süper Ligi 6. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi, ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Maçta Ümran Özev ve Yağmur Uraz'ın golleriyle sarı-lacivertliler galibiyete uzandı.

Fenerbahçe, Derbide Galibiyeti Kaptı

Kadın Futbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde karşılaştığı Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Maç öncesi sahada "Kadına ve Çocuğa Dokunma" pankartı açan iki takım, izleyicilerden alkış aldı.

İlk Yarıda Eşitlik Bozulmadı

Karşılaşmanın ilk yarısında Fenerbahçe etkili pozisyonlar bulmasına rağmen Borgella ve Yağmur Uraz fırsatları değerlendiremedi. Galatasaray ise ceza sahasına girmekte zorlandı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

İkinci Yarıda Goller Geldi

İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe, 62. dakikada Ümran Özev'in golüyle 1-0 öne geçti. Sol çaprazdan uzak direğe yaptığı şutla topu ağlara gönderen Ümran, sarı-lacivertlilere üstünlüğü getirdi. 67. dakikada Yağmur Uraz, rakip savunmadan kaptığı topu ceza sahası içinde düzgün bir vuruşla ağlara yollayarak skoru 2-0 yaptı.

Galatasaray’ın Mücadelesi Yetmedi

Galatasaray, 58. dakikada Diallo ile net bir fırsat yakalasa da kaleci Natalia gole izin vermedi. İkinci yarıda tempo artıran sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe savunmasını aşmakta zorlandı.

Fenerbahçe Liderliğini Sürdürüyor

Bu galibiyetle Fenerbahçe, oynadığı 6 maçı da kazanarak puanını 18’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Galatasaray, bu sezon çıktığı 4. maçında ilk mağlubiyetini aldı ve 9 puanda kaldı. Lige, A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası play-off maçları nedeniyle 2 hafta ara verilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da balkonda mahsur kalan kadın yardım çığlıklarıyla kurtarıldı

Antalya'da balkonda mahsur kalan kadın yardım çığlıklarıyla kurtarıldı