Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Göztepe'nin Yeni Transferleri 6 Golle Katkı Sağladılar

Göztepe'nin Yeni Transferleri 6 Golle Katkı Sağladılar

Süper Lig’de bu sezon iyi bir başlangıç yapan Göztepe, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncuların performansıyla dikkat çekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Göztepe'nin Yeni Transferleri 6 Golle Katkı Sağladılar
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig’de bu sezon iyi bir başlangıç yapan Göztepe, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncuların performansıyla dikkat çekiyor. İlk 8 haftada, yeni transferlerden gelen 6 golle takımına önemli bir katkı sağladı.

Göztepe'nin Yeni Transferleri 6 Golle Katkı Sağladılar

Göztepe’nin yeni transferleri skora katkı yaptı

Sarı-kırmızılılar, bu sezon sergilediği performansla taraftarlarının beğenisini kazanırken, özellikle yaz transfer döneminde kadroya katılan oyuncuların performansı öne çıktı. İlk 8 hafta itibarıyla 14 gol atan Göztepe, bu gollerin 6’sını yeni transferlerinden buldu. Juan, attığı 2 gol ile en skorer yeni oyuncu olurken, Djalma Silva, Koray Günter, Datro Fofana ve Isaac Solet de 1’er golle katkı sağladı.

12 puanla 6. sıradalar

Göztepe, Süper Lig’de oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu performansla 12 puan toplayan İzmir ekibi, ligde 6. sırada yer alıyor. Özellikle Bodrum FK’ya karşı 2-0, Kayserispor’u 3-0 ve Sivasspor’u 3-2 mağlup eden sarı-kırmızılılar, oynadığı maçlarda bol pozisyona girerek izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

En fazla gol atan takımlar arasında yer alıyor

Göztepe, Süper Lig’de attığı 14 golle, Galatasaray (24), Fenerbahçe (16) ve Beşiktaş (15)’ın ardından, Samsunspor ve Başakşehir FK ile birlikte en çok gol atan takımlar arasında yer alıyor. Özellikle yeni transferlerin katkısı, Göztepe'nin hücum gücünü artırarak, onları ligin üst sıralarına taşıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samandağ'da yamaç paraşütü kazası! Paraşütçü yere çakıldı

Samandağ'da yamaç paraşütü kazası! Paraşütçü yere çakıldı