Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Galatasaray Genel Kurul Toplantısında Yönetim İbra Edildi

Galatasaray Genel Kurul Toplantısında Yönetim İbra Edildi

Galatasaray Spor Kulübü'nün Genel Kurul Toplantısı'nda Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri üyelerin oy çokluğuyla ibra edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray Genel Kurul Toplantısında Yönetim İbra Edildi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Galatasaray Spor Kulübü'nün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi. Toplantıda, 1 Haziran 2023 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulunun faaliyetleri üyelerin oy çokluğuyla ibra edildi. Aynı zamanda denetim kurulu için yapılan oylamada da ibra kararı çıktı.

Florya Projesi İçin Endişeye Gerek Yok

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, konuşmasında Florya projesine dair açıklamalarda bulundu. Özbek, Florya arazisi üzerinde gerçekleştirilen projelerin Galatasaray'a önemli kazanımlar sağlayacağını belirterek, "Hem genel kurul üyelerimizin hem de rakiplerimizin dikkatini çeken bir proje. Florya projesini Galatasaray kazandırmak için arkadaşlarımla çok çaba sarf ettik. 21 dönüm Galatasaray'ın tapulu malıydı. Daha sonra 40 küsur dönümü de geliştireceğimiz projeler için sizlerden onay almıştık. Sizlerin onayıyla gelişen bir proje. Kimsenin endişesi olmasın. Biz Florya'nın yerine daha mükemmel, daha geniş arazide, daha modern tesisi kazandırmak için, Florya'nın futbolu barındırması zor olduğu düşünerek yeni proje geliştirdik. Biz oradan çıktıktan sonra Florya arsa olarak orada duracak. Elimizdeki mevcut araziyi yeniden değerlendirme çerçevesinde bize gereken yetkileri verdiniz. Yapmamız gereken yönetime güvenmek. Bir konu çok önemli. Biz sizlerin emanetini taşıyoruz. Hiç endişe etmeyin. Kendi malımızdan daha fazla sahip çıkmak üzere ben ve arkadaşlarım bu konuda gereken her şeyi yapıyoruz" dedi.

Kemerburgaz'a merhaba partisi yapacağız

Özbek, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'ne taşınma sürecine ilişkin eleştirileri de yanıtladı. Florya arazisinin Galatasaray'ın futbol faaliyetlerini barındırmak için yetersiz kaldığını belirten Özbek, "Kemerburgaz'a çok daha önce taşınmak durumdaydık. İkisi birbirini tetikliyor. Florya projesinin başlaması için Kemerburgaz'a taşınmak gerekiyor. Florya projesinin bitmesi için her şeyi yapıyoruz. Ülkemiz içinde bulunduğu ekonomik koşullar çerçevesinde zaman zaman beklemediğimiz olaylarla karşılaşıyorsunuz. Bunu mesele yapmadan eskisinden çok faal bir organizasyon var şu an orada. Nazar değmesin istiyorum. Daha önce verdiğim tarihlerde size mahcup oldum. Çok uzun bir süre değil. İki şeyi planlıyoruz. Florya bizim için çok önemli bir yerde. Çok kısa zaman sonra orada veda partisi yapacağız. Eş zamanlı olarak da Kemerburgaz'a merhaba partisi yapacağız" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AFAD 12 İl İçin Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı Yaptı

AFAD 12 İl İçin Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı Yaptı