Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Türkiye Şampiyonası son haftaya kaldı

Türkiye Şampiyonası son haftaya kaldı

U-18 liginde grubunu birinci bitiren Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol takımı, oynadığı Play-off maçlarında Türkiye Şampiyonası’na katılma şansını son maça taşıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye Şampiyonası son haftaya kaldı

Geçtiğimiz hafta Şimşek Spor U-18 takımına maçın uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 kaybeden Döşemealtı takımı önceki gün oynadıkları Alanya Kestel Spor maçını 2-1 kazandı.

Rakibini sahasında hapsetti

Maça tutuk başlayan ve ilk yarıyı 1-0 mağlup kapatan kırmızı-siyah-beyazlılar ikinci yarıda adeta harikalar yarattı. Rakip takımı adeta kendi sahasına hapseden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol U-18 takımı ikinci yarıda oyuna giren Ünal Alpar’ın attığı 2 golle maçtan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Bu skorla Türkiye Şampiyonasına katılma şansını son haftaya taşıyan Döşemealtı Belediyesi U-18 takımı Salı günü Zeytinköy 2 No’lu sahada Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Döşemealtı’nı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmek istediklerini söyleyen Teknik Direktör Savaş İnce, “Talihsiz bir biçimde ilk maçımızı kaybettik. İkinci maçımızı kazanmayı bildik, her şey haftaya oynayacağımız Serik Belediyespor maçı ile belli olacak” dedi. HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ANTALYASPOR DAHA İYİ YERLERDE OLACAK

ANTALYASPOR DAHA İYİ YERLERDE OLACAK