Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Galatasaray Kasımpaşa Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

Galatasaray Kasımpaşa Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maç öncesinde son antrenmanını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Kasımpaşa Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, zorlu maç öncesi son antrenmanını tamamlayarak hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Yoğun Çalışma

Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Dinamik ısınma ile başlayan idman, oyuncuların enerji seviyelerini yüksek tutmak amacıyla grup halinde yapılan 8’e 2 pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise tamamen taktik çalışmalara odaklanıldı. Buruk, özellikle savunma ve hücum organizasyonları üzerinde durarak oyuncularına son direktiflerini verdi.

Okan Buruk Taktik Planını Gözden Geçirdi

Okan Buruk, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, Kasımpaşa karşısında uygulayacakları taktik planı detaylı bir şekilde anlattı. Savunma ve hücum geçişleri üzerinde duran Buruk, maç içinde karşılaşabilecekleri senaryolar üzerinde çalışmalar gerçekleştirdi. Tecrübeli teknik adam, sahada daha dinamik ve organize bir oyun sergilemek istediklerini belirterek, oyuncularından tam konsantrasyon beklediğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cem Garipoğlu'nun Mezarının Açılacağı Tarih Belli Oldu!

Cem Garipoğlu'nun Mezarının Açılacağı Tarih Belli Oldu!