Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Bodrum FK, Adana Demirspor'u Ağırlıyor: Gözler Galibiyette

Bodrum FK, Adana Demirspor'u Ağırlıyor: Gözler Galibiyette

Bodrum FK, Adana Demirspor’u evinde ağırlamaya hazırlanıyor. Genç oyuncular Gökdeniz Bayrakdar ve Ahmet Aslan galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum FK, Adana Demirspor'u Ağırlıyor: Gözler Galibiyette
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Bodrum Futbol Kulübü, evinde Adana Demirspor’u konuk edecek. Maç 29 Eylül Pazar günü saat 19.00’da oynanacak. Yeşil-beyazlı ekip, sahasında oynayacağı bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak bir seri yakalamak istiyor. Takımın genç oyuncuları Gökdeniz Bayrakdar ve Ahmet Aslan, karşılaşma öncesi takımın genel durumu ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

“Gelişmeye Devam Ediyoruz”

22 yaşındaki Gökdeniz Bayrakdar, takım olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirtti. Bayrakdar, "Sezona heyecan ve güzel bir birliktelikle başladık. Performans olarak iyi işler çıkardık ama bazı maçlarda istediğimiz sonuçlara ulaşamadık. İkinci galibiyetimizi aldık, bu bizim için mutluluk verici. Şimdi önümüzde Adana Demirspor maçı var. Bu maçı da kazanarak seri yakalamak istiyoruz" dedi.

Bayrakdar, takım için elinden geleni yaptığını vurgularken, "Tabii ki de gol atmayı çok istiyorum. Ancak öncelikli hedefim takımın kazanması. Oyunumuz iyi olduğu için kendimizden şüphemiz yok. Bu galibiyetle de özgüven kazandığımızı düşünüyorum. Daha iyi olacağımızı umuyorum" ifadelerini kullandı.

“İlk Deplasman Galibiyetimizi Aldık, Şimdi Sıra Seride”

23 yaşındaki Ahmet Aslan ise takımın hedeflerine değindi. Aslan, "Son maçta talihsiz bir gol yedik ve bu bizi biraz demoralize etti. Ancak bu ligin çok şey öğrettiğini biliyoruz. İlk haftalardaki performansımıza baktığımızda, aslında daha yukarıda olmamız gerektiğini düşünüyorum. Geçtiğimiz hafta ilk deplasman galibiyetimizi aldık. Şimdi bu galibiyeti bir seriye dönüştürmemiz gerekiyor" dedi.

Adana Demirspor karşısında taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Aslan, "Geride kalan haftalarda hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık. Bu hafta taraftarımızın da desteğiyle sahada iyi bir performans sergileyerek galibiyet serimizi başlatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beyaz Saray İsrail-Lübnan İçin 21 Günlük Ateşkes Çağrısını Yineledi

Beyaz Saray İsrail-Lübnan İçin 21 Günlük Ateşkes Çağrısını Yineledi