Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Sivasspor Şehit Polis Şeyda Yılmaz Anısına Siyah Formayla Sahaya Çıktı

Sivasspor Şehit Polis Şeyda Yılmaz Anısına Siyah Formayla Sahaya Çıktı

Sivasspor, İstanbul’da şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz'ı anmak için Başakşehir maçına siyah formayla çıktı. İki takımda pankartlarla şehidimizi andı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor Şehit Polis Şeyda Yılmaz Anısına Siyah Formayla Sahaya Çıktı
KAYNAK: İHA

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında sahasında ağırladığı Başakşehir maçına anlamlı bir şekilde siyah forma ile çıktı. İstanbul Ümraniye’de görevi başında şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz anısına sahaya siyah formayla çıkan kırmızı-beyazlı ekip, hem sahada hem de tribünlerde duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Şehidimiz İçin Tribünler Siyah Giydi

İstanbul’da, 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti tarafından şehit edilen Sivaslı polis memuru Şeyda Yılmaz için, Sivasspor taraftarları da üzerine düşeni yaptı. Taraftar grubu Kırmızı-Duvar, tribünlerde tamamen siyah giyinerek ve anlamlı pankartlar açarak şehidimizi andı. Taraftarların açtığı dev pankartta, “Şeyda’lar Yılmaz” ifadesi yer aldı ve bu pankart tribünlerde büyük alkış topladı.

Takımlardan Ortak Mesaj: “Şehadetin Kutlu Olsun Şehidim”

Maç öncesi düzenlenen seremonide, her iki takım oyuncuları da ellerinde “Şehadetin Kutlu Olsun Şehidim Şeyda Yılmaz” yazılı pankartla sahaya çıktı. Bu ortak duruş, sporun birleştirici gücünü ve toplumun her kesiminin şehitlere olan vefasını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Beyrut’ta Hizbullah'ın Kalesine Hava Saldırısı Düzenledi

İsrail Beyrut’ta Hizbullah'ın Kalesine Hava Saldırısı Düzenledi