Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Trabzonsporlu Enis Bardhi uzun süren sessizliğini bozdu

Trabzonsporlu Enis Bardhi uzun süren sessizliğini bozdu

Trabzonspor'un Enis Bardhi, Hatayspor maçında attığı golle uzun bir aranın ardından suskunluğunu bozdu. Taraftarın tepkisine sahada cevap verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonsporlu Enis Bardhi uzun süren sessizliğini bozdu
KAYNAK: İHA

Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor, son zamanlarda zor günler geçiriyordu. Ancak, Hatayspor karşısında alınan galibiyet, 5 haftalık galibiyet özlemini sona erdirdi. Bu önemli galibiyetin mimarlarından biri olan Enis Bardhi, uzun bir aranın ardından attığı golle suskunluğunu bozdu.

Bardhi'nin Performansı Tartışıldı

Kuzey Makedonyalı oyuncu Enis Bardhi, Trabzonspor'a transfer olduğu günden bu yana performansıyla sıkça tartışılan bir isim oldu. Ancak, Hatayspor maçında attığı golle birlikte, gösterdiği performansla takımına önemli bir katkı sağladı ve alkışları topladı.

Taraftarın Tepkisine Cevap

Hatayspor maçında taraftarın tepkisine maruz kalan Enis Bardhi, sahada verdiği yanıtla suskunluğunu bozdu. 77. dakikada attığı golle takımını rahatlatan oyuncu, alkışları üzerine topladı. Bu performansıyla, taraftarların desteğini yeniden kazandı.

Tekliflere Rağmen Kulüpte Kaldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Enis Bardhi'nin performansı ve takıma katkısı hakkında açıklamalarda bulundu. Avcı, 'Taraftarların ne istediğini bilen ve gerçekleştiren bir ekip olarak, oyun içindeki protestoların hiçbir şeyi geri getirmediğini biliyoruz. Eleştiri tabii ki olacaktır. Enis Bardhi’ye Avrupa’dan teklifler gelmesine rağmen takımın bu durumuna yardımcı olup kalmak istedi. Bugün itibariyle performansı çok iyiydi' ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Bugün Hangi yollar Kapalı? Antalya'da Salı Günü Hangi Yollar Kapalı?

Antalya'da Bugün Hangi yollar Kapalı? Antalya'da Salı Günü Hangi Yollar Kapalı?