Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Galatasaray Kasımpaşa Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Kasımpaşa Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Galatasaray, kendi sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Galatasaray Kasımpaşa Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray Kasımpaşa Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Ligde 6'da 6 yaparak kulüp rekorunu egale eden sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa karşısında galip gelmeleri halinde tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapmış olacak. Hafta içinde Yunan ekibi Paok'u 3-1 mağlup eden Okan Buruk'un öğrencileri, moralli bir şekilde sahaya çıkacak. Galatasaray'da sakatlığı devam eden Ziyech dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray Kasımpaşa Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

2024 yılında evinde oynadığı 14 lig maçının 13'ünü kazanan Galatasaray, bu dönemde Süper Lig ve Avrupa'nın beş büyük liginde iç sahada en yüksek galibiyet oranını yakalayan takım konumunda.

Kasımpaşa Zor Durumda

Galatasaray’a rakip olduğu son dört lig maçını kaybeden Kasımpaşa, bu rekabetteki en uzun mağlubiyet serisini tekrarlama tehlikesiyle karşı karşıya. Lacivert-beyazlı ekip, diğer İstanbul takımlarına konuk olduğu son 7 maçın 3'ünden galip ayrıldı ve bu istatistiği geliştirmek istiyor. Ancak teknik direktör Sami Uğurlu, cezası nedeniyle takımının başında yer alamayacak.

Galatasaray ve Kasımpaşa Arasındaki Rekabet

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig'de 41. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında bugüne kadar oynanan 40 maçta, Galatasaray 26 galibiyet alırken, 7 maç berabere bitti ve Kasımpaşa 7 kez galip geldi. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 81 gol atarken, Kasımpaşa 42 golle karşılık verdi.

Galatasaray, Kasımpaşa’yı konuk ettiği son yedi Süper Lig maçının sadece birini kaybetti. Bu mağlubiyet Ocak 2022’de 3-1’lik skorla geldi. Diğer altı karşılaşmada ise kalesinde sadece 3 gol gördü.

Galatasaray Kasımpaşa Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray’ın İç Saha Performansı

2024 yılında evinde oynadığı 14 lig maçının 13’ünü kazanan Galatasaray, bu dönemde Süper Lig ve Avrupa’nın beş büyük liginde iç sahada en yüksek galibiyet oranını yakalayan takım konumunda (%93). Sarı-kırmızılılar, bu üstün performansını Kasımpaşa karşısında da sürdürmek istiyor.

Kasımpaşa'nın Gol Sorunu

Son iki Süper Lig maçında gol atamayan Kasımpaşa, üst üste üç karşılaşmada gol sevinci yaşayamadığı son dönemi 2022/23 sezonunun ilk üç haftasında geçirmişti. Lacivert-beyazlılar, Galatasaray karşısında bu kötü seriyi sonlandırmak istiyor.

Okan Buruk’un Kasımpaşa’ya Karşı Kaybetmiyor

Okan Buruk, Galatasaray'ın başına geçtiğinden beri Kasımpaşa ile oynadığı dört Süper Lig maçını da kazandı. Buruk'un bu süreçte 5+ kez rakip olup puan kaybetmediği bir takım bulunmuyor. Tecrübeli teknik adam, bu başarılı seriyi sürdürmeyi hedefliyor.

Galatasaray Kasımpaşa Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray, Kasımpaşa arasındaki Karşılaşma Rams Park Stadyumunda Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak bu kritik mücadelede hakem Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Maç, beIN SPORTS 1 ve 4K kanallarından anlık yayınlanacak.

Galatasaray Kasımpaşa Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Yunus, Icardi, Osimhen

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Ben Ouanes, Gökhan, Hajradinovic, Aytaç, Barak, Fall, Nuno da Costa.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Saimbeyli'de ağaçlara zarar vermemek için evinin içinden ağaç geçirdi

Saimbeyli'de ağaçlara zarar vermemek için evinin içinden ağaç geçirdi