Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Mehmet Akif Ersoy’a açıldı

Mehmet Akif Ersoy’a açıldı

Kepez Belediyesi’nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 4 bin 325 metre kare alan üzerine inşa ettiği semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mehmet Akif Ersoy’a açıldı

Kepez Belediyesi, Ünsal Mahallesi’nden sonra Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne de semt spor sahası kazandırdı. Kepez Belediyesi’nin 4 bin 325 metre kare alan üzerine inşa ettiği Mehmet Akif Ersoy Semt Spor Sahası törenle hizmete açıldı. Kepez Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, açılış törenine Başkan Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.Tütüncü, ilçeye 27. semt spor sahasını hizmete kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

GENÇLİK VE SPOR İLE GÜÇ BİRLİĞİ

Mehmet Akif Ersoy Semt Spor Sahası’nda çocuk ve gençler için çok önemli sportif çalışmalar yapılacağını belirten Başkan Tütüncü, gençlere seslenerek, “Burada bir spor okulu olsa ne dersiniz? Burada bir futbol okulu olsa ne dersiniz? Özellikle Kepez’e bir kızfutbol takımı nasıl yakışır değil mi? dedi. Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi’nin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile güçlerini birleştirdiğine değinerek, birlikte önemli çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Cumhuriyet’in Kuruluşunun 96. yıl dönümüne de değinen Başkan Tütüncü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına duyduğu minneti dile getirerek, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu birlikte yaşadık. Tarihimizin kahramanları ile gurur duyduk. Bu bayramlarımız her sene bize bir şey daha öğretiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni geleceğe hep birlikte taşıyacağız. Bu ülkeyi geleceğe taşımak için omuz omuza vereceğiz, yüreklerimizi birleştireceğiz “ diyerek sözlerini tamamladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün konuşmasının ardından semt spor sahası kurdele kesimi ile hizmete açıldı.

SEMT SPOR SAHASINDA NELER VAR?

Mehmet Akif Ersoy semt spor sahası toplamda 4 bin 325 metre kare alan üzerine inşa edildi. Semt spor sahasında futbol ve basketbol sahaları, açık hava fitness aletleri, spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, masalar, banklar ve çatılı kamelyalar yer alıyor. Çimlendirmenin yanı sıra, Kepez’in çocukları meyve ağaçları arasında büyüsün diye; semt spor sahası etrafına incir, dut ve portakal ağaçları da dikildi. 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Korkmaz: Umutluyum

Korkmaz: Umutluyum