Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Konyaspor Antalyaspor'u devirmek istiyor

Konyaspor Antalyaspor'u devirmek istiyor

Konyaspor Antalyaspor maçı, düşme hattındaki Konyaspor için kritik önem taşıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaspor Antalyaspor'u devirmek istiyor
KAYNAK: İHA

Süper Lig'in 21. haftasında Konyaspor, yarın saat 16.00'da Konya Büyükşehir Stadyumu'nda Antalyaspor'u ağırlayacak.  Ligin geride kalan 20 maçında 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Konyaspor, 19 puanla 18. sırada yer alıyor. Antalyaspor ise 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 29 puanla 7. sırada bulunuyor.

Konyaspor Antalyaspor'u devirmek istiyor

26. randevu

İki takım arasında ligdeki 26. randevu olacak olan bu maçta, Konyaspor'un düşme hattından kurtulmak için galibiyete ihtiyacı var.

Yeni hoca ile ilk maç

Konyaspor'da teknik direktör Hakan Keleş ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Fahrudin Omerovic, ilk lig maçına çıkacak. Omerovic, ilk antrenmanından itibaren takım üzerinde olumlu bir etki yarattı. Konyasporlu oyuncular, yeni teknik direktörlerine güvendiklerini ve onun yönetiminde galibiyete ulaşabileceklerini ifade ediyor.

Antalyaspor'da ise Sergen Yalçın yönetiminde 3 maçtır yenilgi yüzü görmeyen kırmızı-beyazlı ekip, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak üst sıralara yükselmek istiyor. Antalyaspor'da sakatlıkları bulunan Nazım Sangare ve Doğukan Sinik, bu maçta forma giyemeyecek.

Konyaspor Antalyaspor'u devirmek istiyor

Zorbay Küçük yönetecek

Maç, Zorbay Küçük'ün düdük çalacağı. Küçük, bu sezon Süper Lig'de 13 maç yönetti. Bu maçlarda 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet verdi. Konyaspor, Zorbay Küçük yönetiminde 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Antalyaspor ise Zorbay Küçük yönetiminde 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Boran Kuzum’dan Hayranlarına Sürpriz Proje Müjdesi

Boran Kuzum’dan Hayranlarına Sürpriz Proje Müjdesi