Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Gaziantep FK - Beşiktaş Maçı VAR Hakemi Belli Oldu

Gaziantep FK - Beşiktaş Maçı VAR Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmanın VAR görevini Sarper Barış Saka üstlenecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Gaziantep FK - Beşiktaş Maçı VAR Hakemi Belli Oldu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında, Gaziantep FK, evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Gaziantep Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda bugün saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Metoğlu'na, yardımcı hakemler İbrahim Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey eşlik edecek. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

Sarper Barış Saka VAR Koltuğunda Görev Alacak

Bu önemli mücadelenin VAR (Video Yardımcı Hakem) görevini tecrübeli hakem Sarper Barış Saka üstlenecek. AVAR (Asistan VAR) olarak ise Mustafa Savranlar görev yapacak. VAR sistemi, kritik kararların doğru şekilde verilmesi için devrede olacak.

Sarper Barış Saka Kimdir?

Sarper Barış Saka, Türk futbolunda üst klasman hakemi olarak görev yapan ve sık sık maç yönetimiyle dikkat çeken hakemlerden biridir. Antalyalı olan Saka'nın doğum tarihi tam olarak bilinmemekle birlikte, asıl mesleği ticarettir. Geçmişte çay ve ötesi, Taşkapı gibi firmalarla ticaret yaparak iş hayatında yer alan Saka, sonrasında hakemlik kariyerine odaklanmıştır. Hakemlik kariyeri, zamanla ticaret kariyerinin önüne geçmiştir. Sosyal hayatında sporla ilgilenmesiyle de bilinen Saka'nın sosyal medya hesabı bulunmamaktadır.

Sarper Barış Saka'nın hangi futbol takımını desteklediği konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak sosyal medyada yer alan bazı söylentilere göre, memleketi Antalya'nın takımları olan Antalyaspor veya Alanyaspor'u destekleyebileceği düşünülmektedir.

Gaziantep FK Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Karşılaşma Gaziantep Stadyumu’nda oynanacak ve mücadeleyi Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Pazar günü saat 19.00'da başlayacak olan bu önemli mücadele, beIN SPORTS 2 ekranlarından anlık olarak futbolseverlerle buluşacak.

Gaziantep FK Beşiktaş Muhtemel 11'ler

Gaziantep FK: Dioudis, Ömürcan, Arda, Viana, Saborit, Furkan, Maxim, Ndiaye, Sorescu, Mustafa, Okereke

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Ndour, Gedson, Rashica, Rafa, Semih, Immobile

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel Hatay'da metal işçileriyle buluştu: Engelleri kaldıracağız

Özgür Özel Hatay'da metal işçileriyle buluştu: Engelleri kaldıracağız