Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Galatasaray Alanyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Alanyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, sahasında Alanyaspor'u ağırlıyor. Galatasaray Alanyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray Alanyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Süper Lig'de 19 puanla zirvede yer alan Galatasaray, sekizinci hafta mücadelesinde evinde Corendon Alanyaspor'u konuk ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, geride kalan yedi haftada altı galibiyet ve bir beraberlikle etkileyici bir performans sergiledi. Bu maçlarda 23 gol atan Galatasaray, kalesinde ise sekiz gole engel olamadı.

Son iki resmi maçında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Galatasaray, önce Kasımpaşa karşısında 3-0'lık avantajını kaybederek sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrılmıştı. Ardından hafta arasında UEFA Avrupa Ligi'nde Rigas Skola karşısında da 2-0 öne geçmesine rağmen yine 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Bu sonuçlarla birlikte sarı-kırmızılılar, Alanyaspor karşısında aradığı morali bulmak istiyor.

Galatasaray’da Eksikler Dikkat Çekiyor

Galatasaray'da Victor Osimhen ve Sallai'nin sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almaları beklenmiyor. Özellikle Osimhen’in eksikliği, sarı-kırmızılıların hücum hattında önemli bir kayıp olarak öne çıkıyor. Yeni transfer Sallai'nin durumu ise belirsizliğini koruyor ve teknik ekibin oyuncuyu riske etmeme ihtimali bulunuyor.

Alanyaspor Yükselen Formda

Corendon Alanyaspor, bu sezon oynadığı yedi maçta iki galibiyet, üç beraberlik ve iki yenilgi alarak 9 puan topladı. Özellikle son haftalarda yakaladığı form grafiğiyle dikkat çeken Akdeniz ekibi, ilk dört maçta sadece iki puan alırken, son üç maçta yedi puan topladı. Alanyaspor, bu süreçte savunma anlamında da başarılı bir grafik çizerek, üç maçta kalesini gole kapattı.

İstatistiklerde Öne Çıkan İsim: Mauro Icardi

Galatasaray ile Alanyaspor arasındaki maçlarda Mauro Icardi ismi öne çıkıyor. Arjantinli golcü, sarı-kırmızılıların Alanyaspor’a attığı son 14 golün yarısında doğrudan katkı sağladı. 4 gol ve 3 asistle en fazla gol katkısı yaptığı rakip olan Alanyaspor'a karşı, Icardi sahada kaldığı her 43 dakikada bir golde pay sahibi oldu.

Okan Buruk, Fatih Tekke’ye Karşı Yenilmez

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig kariyerinde Fatih Tekke yönetimindeki takımlara karşı bugüne kadar hiç puan kaybetmedi. Buruk, Tekke ile karşılaştığı dört maçın tamamını kazanmayı başardı.

Alanyaspor’un Hedefi Sürpriz

Alanyaspor, son haftalardaki çıkışını Galatasaray karşısında da sürdürmek istiyor. Ancak turuncu-yeşilliler, sarı-kırmızılılara karşı son üç maçında dörder gol yiyerek sahadan mağlup ayrıldı. Alanyaspor’un, İstanbul ekipleriyle oynadığı son iki maçtan da mağlubiyetle ayrılması ise dikkat çekici bir diğer detay.

Galatasaray Alanyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Pazar akşamı saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşma, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynanacak. Maçın hakemi Mehmet Türkmen olurken, futbolseverler bu mücadeleyi beIN SPORTS 1 ekranlarından takip edebilecek.

Galatasaray Alanyaspor Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Mertens, Sara, Barış, Yunus, Icardi

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Lima, Aliti, Balkovec, Richard, Makouta, Augusto, Janvier, Yusuf, Hwang

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer'den hem Lösemili çocuklara hem Ata'ya söz

LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer'den hem Lösemili çocuklara hem Ata'ya söz