Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Göztepe'nin İç Sahada Yenilmezlik Serisi Devam Ediyor

Göztepe'nin İç Sahada Yenilmezlik Serisi Devam Ediyor

Süper Lig'de bu sezon evinde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Göztepe, taraftarının önünde başarılı performansını sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Göztepe'nin İç Sahada Yenilmezlik Serisi Devam Ediyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe, kendi evinde Sivasspor'u 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Göztepe'nin gollerini Romulo, Isaac Solet ve Datro Fofana kaydederken, Sivasspor’un gollerini ise Uğur Çiftçi ve Queensy Menig attı. Bu sonuçla birlikte Göztepe, iç sahadaki başarılı performansını sürdürerek ligdeki 3. galibiyetini elde etti.

İç Sahada 4 Maçta 3 Galibiyet, 1 Beraberlik

Göztepe, 2024-2025 sezonunda evinde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak önemli bir başarıya imza attı. Bu performansla İzmir ekibi, iç sahada ligin en iyi takımları arasında yer alıyor. Taraftarının önünde kaybetmeme serisini sürdüren Göztepe, hem savunma hem de hücumda istikrarlı bir görüntü çiziyor.

Göztepe'nin İç Sahada Yenilmezlik Serisi Devam Ediyor

Datro Fofana İlk Golünü Attı

Göztepe'nin yaz transfer döneminde Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı genç forvet oyuncusu David Datro Fofana, Sivasspor karşısında attığı golle sarı-kırmızılı formayla ilk golünü kaydetti. Maçın 90+4. dakikasında galibiyeti getiren golü atan Fofana, Göztepe taraftarını sevince boğdu. 21 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz hafta oynanan Samsunspor maçında da sonradan oyuna dahil olmuştu. Sivasspor maçında da 73. dakikada Juan'ın yerine giren Fofana, hücum hattına hareketlilik kattı ve uzatma dakikalarında galibiyeti getiren golü atarak maçın kahramanlarından biri oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altında bu haftaya dikkat: Uzman isim sürpriz rakam verdi!

Altında bu haftaya dikkat: Uzman isim sürpriz rakam verdi!