Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor İsmail Kartal ile deplasmanlarda üstün performans gösteriyor

İsmail Kartal ile deplasmanlarda üstün performans gösteriyor

Fenerbahçe'nin başarılı teknik direktörü İsmail Kartal yönetimindeki takım, bu sezon Süper Lig'de dış sahada görülmemiş bir performans sergiledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsmail Kartal ile deplasmanlarda üstün performans gösteriyor
KAYNAK: İHA

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, bu sezon takımıyla deplasmanda çıktığı 19 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Söz konusu müsabakaların 16’sını kazanan, 3’ünde de berabere kalan sarı-lacivertli ekip, 2023-2024 sezonunu dış sahada kaybetmeden tamamladı.

İsmail Kartal ile deplasmanlarda üstün performans gösteriyor

Süper Lig’in son haftasına 96 puanla ikinci sırada giren Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda rakiplerine şans tanımadı. Sarı-lacivertliler, son olarak derbide konuk olduğu Galatasaray’ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. İsmail Kartal’ın öğrencileri 2023-2024 sezonunda dış sahada Süper Lig tarihinin en fazla galibiyet ve en fazla puan topladığı dönemi yaşadı.

Fenerbahçe teknik direktörlüğü görevinde 3. dönemini geçiren İsmail Kartal, son 26 lig maçında mağlubiyet yaşamadı. Bu sezon dış sahada da başarılı performans sergileyen Kartal, Fatih Karagümrük maçı sonrası üst üste 10 galibiyete ulaşarak lig rekoru kırmıştı.

Böylelikle İsmail Kartal, Fenerbahçe yönetiminde son 33 dış saha maçında kaybetmedi ve lig tarihinde sarı-lacivertlilerin en uzun deplasman serisine (25 galibiyet, 8 beraberlik) imza attı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Korkunç Mutfak Yangını

Manavgat’ta Korkunç Mutfak Yangını