Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Göztepe Kayserispor Maçı Ne Zaman? Göztepe Kayserispor Hangi Kanalda?

Göztepe Kayserispor Maçı Ne Zaman? Göztepe Kayserispor Hangi Kanalda?

Göztepe, Bellona Kayserispor ile Gürsel Aksel Stadı'nda karşılaşacak. Seyircisiyle yeniden buluşacak olan İzmir ekibi, galibiyetle moral arıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Göztepe Kayserispor Maçı Ne Zaman? Göztepe Kayserispor Hangi Kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Göztepe, İzmir'de Bellona Kayserispor'u ağırlayacak. Müsabaka, 23 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Ozan Ergün yönetecek ve mücadele beIN SPORTS 2 kanalından naklen yayınlanacak.

Göztepe, Seyircisiyle Yeniden Buluşuyor

Göztepe, ligin 2. haftasında oynadığı Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 1 maçlık seyircisiz oynama cezasını tamamladı. Bu ceza süresini, 5. haftada oynadığı ve Sipay Bodrum FK’yi 2-0 mağlup ettiği maçta çeken sarı-kırmızılı ekip, Bellona Kayserispor karşılaşmasıyla birlikte taraftarıyla yeniden buluşacak. İzmir temsilcisi, taraftarının da desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Göztepe, İç Sahada Kayserispor’a Karşı Üstün

Göztepe, Trendyol Süper Lig’de Bellona Kayserispor ile oynadığı son 10 maçta sadece 2 kez galip gelebildi. Ancak bu galibiyetlerin ikisi de iç sahada alındı. İzmir ekibi, bu istatistiğini sürdürmek ve rakibi karşısında avantajını kullanmak istiyor.

Bellona Kayserispor’da Teknik Direktör Krizi

Bellona Kayserispor cephesinde ise zorlu maç öncesinde teknik direktör Burak Yılmaz krizi yaşanıyor. Trabzonspor ile oynanan maçta yaşanan olaylar nedeniyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen Yılmaz, Göztepe maçında kulübedeki yerini alamayacak.

Göztepe Kayserispor Maçı Ne Zaman? Göztepe Kayserispor Hangi Kanalda?

Muhtemel 11'ler

Göztepe: Lis, Taha, Heliton, Bokele, Nazım, Dennis, Solet, Djalma, Tjanic, Romulo, Juan.

Bellona Kayserispor: Onurcan, Gökhan, Jeanvier, Attamah, Carole, Bourabia, Kartal, Cardoso, Boa Morte, Bahoken, Nazon.

Göztepe Kayserispor Maçı Ne Zaman? Göztepe Kayserispor Hangi Kanalda?

Göztepe’nin Kritik Sınavı

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından, 5. haftayı bay geçen Göztepe, ligdeki son galibiyetini 31 Ağustos’ta Sipay Bodrum FK karşısında aldı. Sarı-kırmızılı ekip, bu maça kadar oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek 6 puan topladı. Kubilay Kanatsızkuş’un sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği karşılaşmada, Göztepe’nin sahada nasıl bir performans sergileyeceği büyük bir merakla bekleniyor.

Bellona Kayserispor Galibiyet Hasretini Bitirmek İstiyor

Bu sezon galibiyeti bulunmayan Bellona Kayserispor, çıktığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. İzmir deplasmanında kötü gidişatını sonlandırmak isteyen Kayseri temsilcisi, Göztepe karşısında 3 puanı hedefliyor. Takımın en önemli gol silahlarından biri olan Bahoken’in performansı, maçın kaderini belirleyecek unsurlardan biri olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samandağ'da incir hasadının yarısı domuzlara gitti!

Samandağ'da incir hasadının yarısı domuzlara gitti!