Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Galatasaray liderlik yarışında Süper Lig'in 20. haftasının kapanış maçında sahasında Kayserispor'u konuk edecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Süper Lig'in zirve mücadelesinde Galatasaray, son maçında Sivasspor ile berabere kalarak kaybettiği puanları telafi etmek ve zirve takibini sürdürmek istiyor. Ancak zorlu bir rakip olan Mondihome Kayserispor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Galatasaray, ligin ilk yarısında oynanan açılış maçında Kayserispor ile 0-0 berabere kalmıştı. Bu kez galibiyet arayacak olan Galatasaray, sahasındaki son sekiz Süper Lig maçının beşini kazandı, ancak üçünde puan kaybı yaşadı. Kayserispor ise Galatasaray'a karşı oynadığı son beş maçın ikisinden galip ayrıldı.

Süper Lig'deki son dört maçını kaybeden Kayserispor ise zor bir dönemden geçiyor. Galatasaray, Kayserispor ile oynadığı son iki Süper Lig maçında gol yemeyerek savunma başarısını sürdürüyor.

Maç öncesinde Galatasaray, son üç maçının birini kazanabilmişken Kayserispor ise üst üste beş mağlubiyet almış durumda. Bu karşılaşma, iki takım için de kritik bir öneme sahip.

Galatasaray, ligin en fazla kafa golü atan takımı olan Kayserispor'un bu sezonki gol silahı Mame Thiam'ı kaybetmesini avantaj olarak kullanmaya çalışacak. Öte yandan Galatasaray'ın forveti Mauro Icardi'nin forma giyemediği maçlarda başarı grafiği düşüş yaşadığı gözlemleniyor.

Galatasaray, Wilfried Zaha'nın gol ve asist katkıları ile, Kayserispor ise Aylton Boa Morte'nin performansı ile dikkat çekiyor.

Maç, iki takım arasındaki rekabetin yanı sıra ligde üst sıraları hedefleyen Galatasaray için büyük önem taşıyor. Kendi sahasındaki avantajı kullanmak isteyen Galatasaray, zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılarak zirve takibini sürdürmeyi hedefliyor.

Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

RAMS Park'ta yapılacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Müsabaka beIN SPORTS'dan canlı yayınlanacak.

Galatasaray Kayserispor Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Barş Alper, Abdülkerim, Nelsson, Kaan, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Zaha, Tete, Halil

Mondihome Kayserispor: Bilal, Hasan Ali, Arif, Kolovetsios, Gökhan, Kartal, Ackah, Ali Karimi, Boa Morte, Ramazan, Bahoken

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da 10 saat arayla çifte hırsızlık!

Adana'da 10 saat arayla çifte hırsızlık!