Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Antalyaspor, Süper Lig'in 27.haftasında kapanış maçında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Antalyaspor ise ligde 26 maçta 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 35 puan topladı. Ligde orta sıralarda yer almasına rağmen, Antalyaspor son dönemde büyük takımlara karşı gösterdiği dirençle dikkat çekiyor. Özellikle deplasmanda oynadığı maçlarda rakiplerine zor anlar yaşatan Antalyaspor, Galatasaray karşısında sürpriz yapma potansiyeline sahip.

Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Hafta arasında Çekya temsilcisi Sparta Prag ile karşılaşan ve UEFA Avrupa Ligi'nden elenen sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de liderlik koltuğunu korumak için sahaya çıkacak. Galatasaray, şampiyonluk yarışında önemli bir adım atmaya hazırlanırken, Antalyaspor ise ligin orta sıralarında yer almasına rağmen, büyük takımlara karşı gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.

Sarı-kırmızılı ekip, ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maçta Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Ancak, bu kez sahalarında avantajlı bir konumda olan Galatasaray, taraftarının da desteğiyle maça daha güçlü bir şekilde çıkacak.

Galatasaray, ligde geride kalan 26 maçta 22 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 69 puanla lider durumda bulunuyor. Özellikle evinde oynadığı maçlarda etkili performans sergileyen Galatasaray, taraftarının desteğiyle maçların büyük bir kısmını kazanmayı başardı.

Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, taraftarı önünde liderlik koltuğunu korumak ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmaya çalışacak. Öte yandan, Antalyaspor ise puan sıralamasında yukarılara tırmanmak ve sürpriz bir galibiyetle dikkatleri üzerine çekmek için mücadele edecek.

İstatistikler ve Önemli Noktalar

  • Galatasaray, son yedi iç saha maçında Antalyaspor'u altı kez mağlup etti.
  • Sarı-Kırmızılılar, iç sahada oynadığı son 16 maçta puan kaybetmedi.
  • Antalyaspor, son dört lig maçında galibiyet elde edemedi.

Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 

Galatasaray ile Antalyaspor arasındaki mücadele, 26 Şubat Pazartesi (bugün) günü saat 20.00'de Rams Park'ta gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Maçın canlı yayını, beIN Sports 1 kanalı üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Galatasaray Antalyaspor Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Barış, Sanchez, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Veysel, Bahadır, Güray, Kaluzinski, Streek, Safuri, Saric, Bytyqi, Buksa
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karaman'da Arazi Anlaşmazlığı Silahlı Kavgaya Yol Açtı: 1 Ölü 1 Yaralı

Karaman'da Arazi Anlaşmazlığı Silahlı Kavgaya Yol Açtı: 1 Ölü 1 Yaralı