Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Ferdi Kadıoğlu: "Hatalarımızdan Ders Alarak Verimli Bir Turnuva Geçireceğiz"

Ferdi Kadıoğlu: "Hatalarımızdan Ders Alarak Verimli Bir Turnuva Geçireceğiz"

Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım'ın 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları hakkında konuştu. Avusturya mağlubiyetinden ders çıkaracaklarını ve turnuvada başarılı olacaklarını vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ferdi Kadıoğlu: "Hatalarımızdan Ders Alarak Verimli Bir Turnuva Geçireceğiz"
KAYNAK: İHA

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri öncesinde İtalya ile oynayacakları özel maçın hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdürüyor. Ay-yıldızlıların ve Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

"Milli Formaya Odaklandık"

Ferdi Kadıoğlu, tüm dikkatlerini milli formayla çıkacakları maçlara verdiklerini ifade etti: “Süper Lig'deki rekabeti bitirdik. Şu anda milli takıma konsantre olmuş durumdayız. Bu süreçte çok fazla çalışıyoruz. Turnuva öncesi burada takımdaşlığı kurmamız gerekiyor.”

Ferdi Kadıoğlu:

"Almanya'da Oynamak Heyecan Verici"

Turnuvanın Almanya'da oynanacak olmasının kendisi için özel bir anlam taşıdığını belirten Kadıoğlu, “Turnuvayı Almanya'da oynamanın benim için çok hoş olduğunu düşünüyorum. Hem Almanya'da hem de çevre ülkelerde yaşayan çok fazla vatandaşımız var. Onların desteğiyle sahaya çıkmak güzel olacak. Sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

"Genç ve Deneyimli Bir Takımız"

Son oynanan hazırlık maçlarında sergilenen performansın avantaj sağlayacağını belirten Kadıoğlu, genç bir takım olmalarına rağmen deneyimli oyunculara da sahip olduklarını vurguladı: “Turnuva boyunca zorlu maçlardan geçeceğiz. Ben ilk maçımızın zor olacağını düşünüyorum. Milli takımla oynadığımız son iki maça baktığımızda bizim için ders oldu. Bu durumla turnuvadan önce karşılaşmamız daha iyi oldu. Hatalarımızdan ders çıkararak verimli bir turnuva geçireceğiz. İlk maçın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Turnuvada kimseyi küçümseyemeyiz.”

"Sol Tarafta Oynamayı Tercih Ediyorum"

Saha içerisinde kendisini en rahat hissettiği pozisyonun sorulması üzerine Kadıoğlu, “Bu sezon daha çok solda oynadım ama zaman zaman sağ tarafta da oynadığım oldu. Ben daha çok sol tarafta oynamayı tercih ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! Arızalanan metrodan 171 yolcu tahliye edildi

Son dakika! Arızalanan metrodan 171 yolcu tahliye edildi