Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Emre Belözoğlu: 'Ankaragücü kümede kalmak için mücadele edecek'

Emre Belözoğlu: 'Ankaragücü kümede kalmak için mücadele edecek'

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Süper Lig'in 28. haftasında evlerinde İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emre Belözoğlu: 'Ankaragücü kümede kalmak için mücadele edecek'
KAYNAK: İHA

Ankaragücü, Süper Lig'in 28. haftasında İstanbulspor'la 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, takımının kazanabilecekleri bir maçtan beraberlikle ayrıldığını belirtti.

Belözoğlu, takımının maç boyunca gösterdiği performansı değerlendirerek, 'Maçta çok iyi mücadele ettik. Bu kadar iyi başladığımız bir maçta birçok farklı senaryo olabilir ve bugün en kötü senaryo başımıza geldi. Sabretmemiz gereken bir süreçteyiz. Bundan sonraki 10 haftada net bir şekilde kümede kalmak için mücadele vereceğimizi söyleyebilirim. Bu takım kümede kalmak için mücadele etmek zorunda. Başka bir hedefi olmayan varsa, ben buna katılmıyorum. Net bir şekilde kümede kalmak için mücadele vereceğiz. Ankaragücü, kendi gücüyle elinden gelen her şeyi yapıyor ama çok yalnız, saha içinde de çok yalnız' şeklinde konuştu.

Morutan'ın Durumu ve Hakem Performansı Hakkında Açıklamalar

Rumen futbolcu Olimpiu Morutan'ın durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belözoğlu, 'Oyuncuların üzerinde kulüplerin yapmış olduğu bazı anlaşmalar var. Morutan eğer bu kulüpte 11'de maç oynamaya devam ederse, kulüp ödeyemeyeceği bir külfetin altına girecek. Morutan’ın 11 oynaması bu saatten sonra kolay gözükmüyor. Bunu herkes kendince yorumlayabiliyor, çok kolay bir şey değil futbolu konuşmak. 'O oynuyor, bu oynamıyor' diye herkes hiçbir şey bilmeden konuşuyor. Morutan’ın durumunu kendisiyle de konuştum. Oynaması durumunda kulüp ödeyemeyeceği bir bonservisle karşı karıya kalacak. O yüzden Morutan ile ilgili tercihim performansa bağlı değil. Saponara'nın oynamaması ile ilgiliyse, 10 kişi kalmış bir takım için daha dinamik oyuncuları tercih ettim' ifadelerini kullandı.

Çok kötü bir hakem performansı vardı

Maç içindeki hakem performansıyla ilgili soruya cevap veren Belözoğlu, 'Çok kötü bir hakem performansı vardı. Hakemlerden memnun olmak 'Polyannacılık' oynamaktan öteye gitmez, çok kötü bir performans vardı' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tunus'ta Binlerce Gösterici Hükümeti Protesto Etti

Tunus'ta Binlerce Gösterici Hükümeti Protesto Etti