Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Eliif Elmas'tan EURO 2024 Değerlendirmesi

Eliif Elmas'tan EURO 2024 Değerlendirmesi

Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan Eljif Elmas, Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler'in EURO 2024'te sürpriz isim olabileceğini belirtti. Türkiye'deki futbol atmosferini özlediğini ifade eden Elmas, Galatasaray'a attığı golün hayatındaki önemini de vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eliif Elmas'tan EURO 2024 Değerlendirmesi
KAYNAK: İHA

Bir zamanlar Fenerbahçe forması giyen ve şu anda Almanya Bundesliga ekibi Leipzig'de oynayan Eljif Elmas, Kuzey Makedonya Milli Takım kampında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'deki futbol atmosferini başka hiçbir yerde bulamadığını belirten Elmas, Trendyol Süper Lig'in kendine has bir yapıya sahip olduğunu vurguladı. Elmas, "Birçok statta oynadım fakat hiçbir zaman Türkiye'deki gibi hissetmedim, korkunç bir atmosfer. Fenerbahçe'de oynadım, stadın enerjisi sizi yüzde 200 ile oynamaya itiyor" dedi.

Galatasaray'a Gol Atmak Gerçek Bir Gururdu

Kadıköy'de Galatasaray'a attığı golle ilgili de duygularını paylaşan Elmas, bu anın hayatında özel bir yeri olduğunu söyledi. "Maçtan iki hafta önce sadece Galatasaray'ı düşünüyordum, gol atmak istiyordum. Bu benim için gerçek bir gururdu. Maç 1-1 bitse de takım arkadaşlarım beni tebrik etti. Mehmet Topal, Volkan Demirel gibi büyük isimlerle oynamak inanılmazdı" dedi.

Arda Güler, Avrupa Şampiyonası'nın Sürprizi Olabilir

EURO 2024'te bazı maçları evde, bazılarını ise statta izleyeceğini belirten Elmas, favori takımının Fransa olduğunu ifade etti. Almanya ve İtalya'nın da güçlü ekipler olduğunu dile getiren Elmas, bu üç takımın finalde yer alma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Real Madrid'de oynayan milli futbolcu Arda Güler hakkında da konuşan Elmas, "Şampiyonanın sürprizi olabilir ve ilginç bir izlenim bırakabilir" yorumunda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Başantrenör Stefano Lavarini'nin Yolları Ayrıldı

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Başantrenör Stefano Lavarini'nin Yolları Ayrıldı