Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Eczacıbaşı Dynavit Vasas'ı devirdi

Eczacıbaşı Dynavit Vasas'ı devirdi

Eczacıbaşı Dynavit Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Macaristan ekibi Vasas Obuda Budapeşte konuk etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eczacıbaşı Dynavit Vasas'ı devirdi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

CEV Şampiyonlar Ligi'nde son şampiyon Eczacıbaşı Dynavit, B Grubu ilk maçında Macaristan temsilcisi Vasas Obuda Budapeşte'yi 3-0 mağlup ederek organizasyona galibiyetle başladı. Eczacıbaşı Dynavit, ilk seti 27-25, ikinci seti 25-21 ve üçüncü seti 25-17 kazandı. Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic 23 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Maç sonu açıklama yapan Eczacıbaşı Dynavit oyuncularından Jovana Stevanovic, ''İlk sette biraz baskı hissettik. Kendimizi yersiz yere zor bir duruma soktuk. Ama bu maçlar gelecek için çok önemli. Sezonun ilk aylarında bir şey kazanmıyoruz. Önümüzdeki maçlar için hazırız' dedi

Eczacıbaşı Dynavit ve Filenin Sultanlarının yıldız oyuncusu Hande Baladın ise, 'Mutluyuz tabiiki de Şampiyonlar Ligi'ne 3-0 galibiyetle başladığımız için. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde her sayı her set bizim için çok önemli finale giden yolda bunun bilincindeyiz. Onun dışında ilk sette çok hata yaptık. Ama bir şekilde kazanmayı başardık. Genel olarak 2. sette ve 3.sette çok güzel bir takım oyunu oynadığımızı düşünüyorum. Enerjimiz çok iyiydi. Buradaki taraftarlarımızın desteğide oldukça güzeldi. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Bir sonraki maçlarda da desteklerini bekliyoruz. Mutluyuz ilk Şampiyonlar Ligi maçımızı 3-0 kazandığımız için' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aylıklar hesaplara yatırıldı: Kontrol etme zamanı geldi

Aylıklar hesaplara yatırıldı: Kontrol etme zamanı geldi