Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Büyükekşi ve Yönetimi İbra Edildi: PFDK Cezaları Gündemde!

Büyükekşi ve Yönetimi İbra Edildi: PFDK Cezaları Gündemde!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda önemli gelişmeler yaşandı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu ve denetleme kurulunun 1 Haziran 2023 ile 31 Mayıs 2024 dönemini kapsayan hesap ve faaliyetleri ibra oylamasına sunuldu. Oylamada Mehmet Büyükekşi ve kurullar oy çokluğuyla ibra edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Büyükekşi ve Yönetimi İbra Edildi: PFDK Cezaları Gündemde!
KAYNAK: Haber Merkezi

Ankara'da gerçekleştirilen TFF Kongresi'nde, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu oy çokluğuyla ibra edildi. Kongrede ayrıca PFDK ve Tahkim Kurulu kararlarının kaldırılması önergesi gündeme alındı.

Büyükekşi ve Yönetimi İbra Edildi: PFDK Cezaları Gündemde!

TFF Hesap ve Faaliyetleri İbra Edildi

Ankara’da düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulunun 1 Haziran 2023 - 31 Mayıs 2024 dönemini kapsayan hesap ve faaliyetleri, delegelerin oy çokluğuyla ibra edildi.

PFDK ve Tahkim Kurulu Kararlarına Yönelik Önerge

Kongrede, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen ve Tahkim Kurulu tarafından onaylanan para ve hak mahrumiyeti cezalarının kaldırılmasına yönelik bir önerge sunuldu. Divan Kurulu Başkanı Mehmet Baykan'ın yönettiği oylamada, delegelerin çoğunluğu bu önergenin genel kurul gündemine eklenmesini kabul etti.

Önerge Gündemin Son Maddesi Olarak Görüşülecek

Sunulan önergenin kabul edilmesi için üçte iki çoğunluk oyu gerekli olacak. Gündemin son maddesi olarak görüşülecek bu önerge, PFDK ve Tahkim Kurulu'nun verdiği cezaların kaldırılmasına yönelik tartışmaları beraberinde getirecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul’da Maden Sahasının Ortasında Kaldılar! Ölüme Yakın Yaşıyorlar

İstanbul’da Maden Sahasının Ortasında Kaldılar! Ölüme Yakın Yaşıyorlar