Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Beşiktaş’a Genesio’dan olumsuz haber

Beşiktaş’a Genesio’dan olumsuz haber

Fransız teknik direktör Bruno Genesio ile uzun süredir görüşmelerde bulunan Beşiktaş, Genesio'dan alınan olumsuz yanıtın ardından rotayı Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst'a çevirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş’a Genesio’dan olumsuz haber
KAYNAK: İHA

Fransız teknik direktör Bruno Genesio ile uzun süredir görüşmelerde bulunan Beşiktaş, Genesio'dan alınan olumsuz yanıtın ardından rotayı Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst'a çevirdi. Beşiktaş Yönetimi, Genesio'nun kadro üzerindeki olumsuzluklardan kaynaklı ret cevabının ardından hemen harekete geçerek, Hollandalı teknik direktörle görüşmeleri sıklaştırdı. Bilgilere göre, Beşiktaş'ın Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmaya yakın olduğu ve sözleşmenin 1,5 + 1 yıl olarak düşünüldüğü belirtiliyor.

Bruno Genesio'nun Beşiktaş'a olumsuz yanıt vermesinde kadrodaki olumsuzlukların etkili olduğu öğrenilmişti. Bu nedenle Beşiktaş'ın tercihi Giovanni van Bronckhorst'a yönelmiş durumda. Hollandalı teknik adam, son olarak İskoçya Süper Ligi takımı Glasgow Rangers'ı çalıştırmış ve 68 maçta 2.01 puan ortalaması elde etmiştir. Van Bronckhorst, kariyerinde ayrıca Feyenoord ve Guangzhou City gibi önemli takımların başında da bulunarak 5 kupa kazanma başarısı göstermiştir. Ancak, Beşiktaş'ta Hollandalı teknik adamla anlaşma sağlanamaması durumunda, Mircea Lucescu da dahil olmak üzere birkaç alternatif ismin listede bulunduğu belirtiliyor.

Beşiktaş Result

Beşiktaş2 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yolu kapatarak drift yaptılar!

Yolu kapatarak drift yaptılar!