Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Arda Güler isyan etti

Arda Güler isyan etti

Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği Arda Güler, yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle henüz resmi bir maçta forma giyemedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arda Güler isyan etti
MUHABİR: Tayfun Akyatan

İspanyol basını, Arda Güler'in yaşadığı son sakatlığın ardından gözyaşlarını tutamayarak, 'Yıkıldım! Ne zaman oynayacak olsam aynı şey oluyor.'ifadelerini kullandığını yazdı. Üst üste sakatlıklar yaşayan genç yıldız, yaklaşık 1 ay daha sahalardan uzak kalacak.

Arda Güler'in sakatlığını duyuran Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 'Arda Güler geçen sezon bir sakatlık geçirdi ve onu başarıyla atlattı. Ama böyle bir sakatlık geçirdiğinizde, bu küçük sorunları yaşıyorsunuz. Arda Güler hala büyük bir yetenek. Bu yaşadıkları önemsiz. Harika bir geleceği olacak. Maalesef sakatlığı Braga maçından önce oldu. Hala onu rahatsız ediyor ama ciddi bir şey değil.' dedi. 

Arda Güler Real Madrid'e ne zaman transfer olmuştu?

Arda Güler, 6 Temmuz 2023 tarihinde Real Madrid’e transfer oldu. Arda Güler, Real Madrid’e toplamda 30 milyon euro karşılığında transfer oldu. Ancak, Arda’nın Real Madrid’deki kariyeri, sakatlıklar nedeniyle zor bir başlangıç yaptı. Üst üste 3. kez sakatlandığı bildirilen genç futbolcu, bu duruma isyan etti. Henüz resmi bir karşılaşmada forma giyemeyen Arda Güler, yaklaşık 1 ay daha sahalardan uzak kalacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu haberi okumayan dizini döver!

Bu haberi okumayan dizini döver!