Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Hatay'da CHP ve Cumhur İttifakı adayı karşılıklı çiftetelli oynadı

Hatay'da CHP ve Cumhur İttifakı adayı karşılıklı çiftetelli oynadı

Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki seçim atmosferi, Cumhur İttifakı ile CHP adaylarının nişan merasiminde karşılıklı çiftetelli oynamasıyla renklendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da CHP ve Cumhur İttifakı adayı karşılıklı çiftetelli oynadı
KAYNAK: İHA

Siyasi arenada rekabetin dozunun arttığı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Ömer Oğuz Uçar ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday gösterilen Bahadır Amaç, katıldıkları nişan merasiminde sıra dışı bir olaya imza attılar.

Hatay'ın Dörtyol Ilçesindeki Belediye Başkan Adayları Ömer Oğuz Uçar Ve Bahadır Amaç'ın Nişan Merasimindeki Çiftetelli Oyunu, Seçim Kampanyasına Renk Katan Unutulmaz Bir An Olarak Tarihe Geçti.  (2) Result

Seçim Çalışmalarında Sıra Dışı Görüntüler

Siyasi partilerin belediye başkan adaylarının seçim çalışmaları kapsamında karşılaştıkları anlar, ilginç görüntülere ev sahipliği yapıyor. Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki seçim atmosferi, Cumhur İttifakı'nın adayı Ömer Oğuz Uçar ile CHP'den aday olan Bahadır Amaç arasındaki çekişmeyi vurguluyor.

Hatay'ın Dörtyol Ilçesindeki Belediye Başkan Adayları Ömer Oğuz Uçar Ve Bahadır Amaç'ın Nişan Merasimindeki Çiftetelli Oyunu, Seçim Kampanyasına Renk Katan Unutulmaz Bir An Olarak Tarihe Geçti.  (4) Result

Nişan Merasiminde Çiftetelli 

Hataylı genç çiftin nişan merasimine davet edilen belediye başkan adayları Uçar ve Amaç, karşı karşıya geldiklerinde beklenmedik bir sahne ortaya çıkardılar. Geleneksel nişan merasimlerinden farklı olarak, rakip adaylar genç çiftin mutluluğuna ortak olmak adına karşılıklı çiftetelli oynadılar. Bu anlar, sosyal medyada geniş bir beğeni ve takdir dalgasına neden oldu.

Hatay'ın Dörtyol Ilçesindeki Belediye Başkan Adayları Ömer Oğuz Uçar Ve Bahadır Amaç'ın Nişan Merasimindeki Çiftetelli Oyunu, Seçim Kampanyasına Renk Katan Unutulmaz Bir An Olarak Tarihe Geçti.  (3) Result

Sosyal Medyada Yankı Uyandırdı

İki adayın karşılaşması ve çiftetelli oynaması, sosyal medya platformlarında hızla yayıldı. Gülümseyen yüzleri ve rakip olmaktan öte bir dostluk sergilemeleri, kullanıcılar arasında olumlu bir tepki aldı. Bu samimi anlar, seçim yarışının arasında renkli ve dostane bir atmosferin oluşmasına katkı sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Yönetmen Zeki Demirkubuz En İyi Film ve Oyunculuğu Açıkladı

Ünlü Yönetmen Zeki Demirkubuz En İyi Film ve Oyunculuğu Açıkladı