Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Haklarımızdan geri dönmeyeceğiz!

Haklarımızdan geri dönmeyeceğiz!

Yol İş Sendikası Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Cemil Ünal, 6 Haziran’da DİSK, Hak İş ve Türk İş olarak bir araya geldiklerini, toplantıda oluşan ortak görüş doğrultusunda kıdem tazminatından ödün vermeyeceklerini söyledi. Kıdem tazminatının fona devredilmesi halinde genel grev kararı alabileceklerini bildiren Ünal,’’ Kazanılmış haklarımızdan geri dönmeyeceğiz’’dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haklarımızdan geri dönmeyeceğiz!


Yol İş Sendikası  Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Cemil Ünal, 6 Haziran’da DİSK, Hak İş ve Türk İş olarak bir araya geldiklerini, toplantıda  oluşan ortak görüş doğrultusunda kıdem tazminatından ödün vermeyeceklerini söyledi. Kıdem tazminatının fona devredilmesi halinde genel grev kararı alabileceklerini bildiren Ünal,’’ Kazanılmış haklarımızdan geri dönmeyeceğiz’’dedi.

Yol İş Sendikası Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Cemil Ünal, kıdem tazminatının fona devredileceği yönünde yapılan çalışmalar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ünal, ’’ Kıdem tazminatı ile ilgili 6 Haziran’da Türk İş, Hak İş ve DİSK Konfederasyonları ile bir araya geldik. Kıdem tazminatından geriye dönüş olmayacağını konfederasyonlar olarak açıkladık. Tavrımız net. İşçi kıyımı olmadan özel sektörde çalışan işçilerin de kıdem tazminatının verilmesi kaydıyla kazanılmış haklarımızdan geri dönmeyeceğiz. Kıdem tazminatından geriye dönüş yok. Gerekirse genel grev kararı da alabiliriz’’dedi. DENİZ TOPKAYA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Faşist Hitler Almanya'sını hatırlatan bir TUTUKLAMA

Faşist Hitler Almanya'sını hatırlatan bir TUTUKLAMA