Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset AKP'de Görev Değişikliği: Yeni İl Başkanları Atandı

AKP'de Görev Değişikliği: Yeni İl Başkanları Atandı

AKP, Nevşehir, Ağrı ve Çanakkale il başkanlıklarında görev değişimine gitti. Yeni il başkanları belirlendi: İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AKP'de Görev Değişikliği: Yeni İl Başkanları Atandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), Nevşehir, Ağrı ve Çanakkale il başkanlıklarında önemli bir görev değişimi süreci yaşadı. Daha önceki il başkanları Naim Makas ve Orhan Güngör, yaptıkları açıklamalarla istifa ettiklerini duyurmuştu.

Yeni İsimler Belirlendi

AKP Teşkilat Başkanlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensibiyle yeni atamaları duyurdu. Buna göre:

  • Nevşehir İl Başkanı: Muhammed Feyzi Aygün
  • Ağrı İl Başkanı: İlhami Yıldız
  • Çanakkale İl Başkanı: Ömer Faruk Göktürk

Yeni il başkanlarına başarı dileklerinde bulunulurken, eski başkanlar Naim Makas ve Orhan Güngör’e de verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür edildi.

İstifa Açıklamaları

Eski Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, 5 yıllık görev süresinin ardından, "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle görevimi tamamlamış bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör ise, "Türkiye Yüzyılı'nın en önemli virajı olan önümüzdeki seçimler için görevimi bırakıyorum" açıklamasını yaparak, 26 Ocak 2023 tarihinden bu yana sürdürdüğü görevi sona erdirdi.

Bu görev değişiklikleri, AKP'nin yerel yönetimlerdeki stratejisini güçlendirmeye yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okullarda Beslenme Hakkı: Tülin Koç’tan Çarpıcı Açıklama

Okullarda Beslenme Hakkı: Tülin Koç’tan Çarpıcı Açıklama