Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Başkan Erdal Beşikçioğlu 5 sahipsiz köpeği belediyeye atadı

Başkan Erdal Beşikçioğlu 5 sahipsiz köpeği belediyeye atadı

Etimesgut Belediye Başkanı be oyuncu Erdal Beşikçioğlu, belediye bünyesinde eğitimlerini tamamlayan 5 köpeğin çeşitli görevlere atandığını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Erdal Beşikçioğlu 5 sahipsiz köpeği belediyeye atadı
KAYNAK: İHA

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sahipsiz hayvanlar için yeni bir dönemi başlattıklarını duyurdu. Hayvanları koruma kanununda yapılan değişiklikler doğrultusunda, belediye bünyesinde eğitimlerini tamamlayan 5 köpeğin çeşitli görevlere atandığını belirten Beşikçioğlu, projenin birçok yere örnek olacağını vurguladı.

"Can Dostlarımıza Yeni Görevler"

Başkan Beşikçioğlu, yaptığı açıklamada, sahipsiz hayvanların zor duruma düşmesine kayıtsız kalamayacaklarını belirterek, eğitimlerini tamamlayan 5 köpeği belediyenin çeşitli birimlerinde görevlendirdiklerini ifade etti. Bu kapsamda, köpeklerin kreşlerde çocukların yanında, park ve bahçelerde güvenliğin sağlanmasında ve farklı alanlarda görev alacağını duyurdu.

"Alex" Yeni Yuvasında

Başkan Beşikçioğlu, “Bugün ‘Alex’ isimli köpeğimizi yeni yuvasında ziyaret ettik. Barınağımızda dostlarımızı hem itaat eğitimlerinden geçiriyoruz hem de onlara sıcak bir yuva sunuyoruz. Sevgi ve emek verdiğimizde, geri dönüşlerin harika olduğunu görüyoruz” dedi. Kreşlerde çocukların sahipsiz hayvanlara gösterdiği ilgiden duyduğu mutluluğu dile getiren Beşikçioğlu, çocukların bu can dostlarına sevgi gösterdiklerini ve bu sevgiyi belediye olarak onlara vermeye devam edeceklerini belirtti.

"80’den Fazla Can Dostu Güvende"

Etimesgut Belediyesi barınağında şu anda 80’den fazla sahipsiz hayvanın bulunduğunu belirten Başkan Beşikçioğlu, bu hayvanların güvende olduğu bir alan oluşturduklarını söyledi. Ayrıca, barınakta bulunan hayvanlara arama kurtarma gibi çeşitli eğitimler de verildiğini, böylece hayata daha iyi hazırlanacaklarını vurguladı.

"Bu Proje Bir Başlangıç"

Belediye Başkanı Beşikçioğlu, başlattıkları bu projenin sadece bir başlangıç olduğunu belirterek, “Bu projemizin birçok yere örnek olacağını düşünüyorum. Onlara sahip çıkmak, korumak ve en önemlisi sevmek bizim görevimiz” dedi. Projenin genişleyerek devam edeceğini ifade eden Beşikçioğlu, hayvanların hayatlarını iyileştirmek ve onlara daha iyi yaşam koşulları sağlamak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Bu tür projelerin, toplumda hayvan hakları ve sahipsiz hayvanların korunması konularında farkındalık yarattığını vurgulayan Başkan Beşikçioğlu, vatandaşları da bu konuda duyarlı olmaya ve destek vermeye davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güzel Aşklar Diyarı İçin Geri Sayım Başladı İmkânsız Bir Aşk Hikayesi

Güzel Aşklar Diyarı İçin Geri Sayım Başladı İmkânsız Bir Aşk Hikayesi