Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Ekrem İmamoğlu’ndan İktidara Sert Eleştiri! Bereketi Kaçırıyor

Ekrem İmamoğlu’ndan İktidara Sert Eleştiri! Bereketi Kaçırıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat'ta yapılan etkinlikte Zile Belediyesi Sosyal Tesisi ve Hacı Bektaş-ı Veli Rekreasyon Alanı'nın açılışını yaptı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ekrem İmamoğlu’ndan İktidara Sert Eleştiri! Bereketi Kaçırıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Tokat'ta düzenlenen bir etkinlikte, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile birlikte Zile Belediyesi Sosyal Tesisi ve Hacı Bektaş-ı Veli Rekreasyon Alanı'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışta yaptığı konuşmada, iktidarın 20 yıldan fazla süredir ülkenin kaynaklarını israf ettiğini vurguladı.

"İnsanları Ayıranlar, Bereketi Kaçırıyor"

İmamoğlu, konuşmasında, "İnsanımızı ayıranlar, bugün ortaya koydukları iyi performansları bile heba ettiler. Memleketin bereketini kaçırıyorlar" dedi. Tokat’ın zenginliklerinden ve Zile’nin bereketli topraklarından bahseden İmamoğlu, "Nimetin değerini bilmekle bereket başlar. Ama görüyoruz ki, bu iktidar bu değeri görmüyor" ifadelerini kullandı.

"Hizmet Gayretimiz Her Yerde"

Zile’nin sadece Tokat'ın değil, aynı zamanda İstanbul’un bir parçası olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, "Zile'deki her insan, İstanbul'un bir parçasıdır. Dolayısıyla ben burada olmasam da Zile'yi yaşıyorum" dedi. İstanbul'un, Türkiye'nin bir özeti olduğunu vurguladı ve tüm illere hizmet etme gayretinin içten geldiğini belirtti.

"Liyakat ve Adalet Vurgusu"

İmamoğlu, toplumdaki en büyük tehlikenin liyakatsizlik olduğunu ve insanların birbirinden ayrılmasının bu duruma yol açtığını dile getirdi. "Eğer birisi 'her şeyi ben bilirim' diyorsa, ondan uzak durun" uyarısında bulundu. Adaletin sağlanması ve kaynakların doğru kullanılmasının önemine değinerek, "Bereketi artırmanın yolu, gayret ve adaletten geçiyor" şeklinde konuştu.

"Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılı İçin Hazırız"

İmamoğlu, gelecekteki hedeflerini belirterek, "Bu memleketin adaletli yöneticilere ihtiyacı var. Biz, Cumhuriyetimizin bu ikinci yüzyılında güçlü bir dönemle buluşmak için buradayız" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Tokat ve Zile’nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışacaklarını vurguladı.

Günaydın: "İmamoğlu’na Kumpas Kuruluyor"

Açılışta söz alan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın da, İmamoğlu’nun çalışmalarına dikkat çekerek, "Bu memlekette öfkeyi büyütmek kolay. Asıl olan sevgiyi büyütmek" dedi. İmamoğlu’nun yolunu kesmeye çalışanlara eleştirilerde bulunarak, "Gelsinler, Zile’yi görsünler" çağrısında bulundu.

Ekrem İmamoğlu Kimdir ?

1970'te Trabzon’da doğan Ekrem İmamoğlu İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Trabzon’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden mezun oldu.

1992'de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketlerinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı'na kadar yükseldi.

Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı. Trabzonspor Futbol Kulübü'nde yöneticilik yaptı. Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde de kurucu ve başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Beylikdüzü ilçesinde spora katkı adına Beylikdüzüspor Kulubünde de görev aldı. Kulübün tesislerinin oluşmasında ve yapımında büyük katkılar sundu.

2008 yılında CHP’ye üye olduktan sonra 2009 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediyesi için aday adayı oldu. 16.09.2009'da CHP MYK tarafından İlçe Başkanlığı’na atandı. 27.12.2009'da yapılan CHP Beylikdüzü İlçesi 1. Kongresinde seçilen ilk İlçe Başkanı oldu. 18.03.2012'de yapılan CHP Beylikdüzü İlçesi 2. Kongresinde yeniden ilçe başkanı seçildi. Bu süreçte 2010 Referandumu ve 2011 Genel Seçimleri'ni yönetti. 2014 Yerel Seçimleri'nde yerel yönetimi hedefleyen İmamoğlu, 15 Temmuz 2013 tarihinde dört yıldan beri yürüttüğü ilçe başkanlığı görevini sonlandırdı. 2014 CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olup kazanan Ekrem İmamoğlu, halen Beylikdüzü Belediye Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.

Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel hayatında etkin olan Ekrem İmamoğlu başta Beylikdüzü Atatürkçü Düşünce Derneği, Beylikdüzü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Kızılay ve Gürpınarspor Kulübü olmak üzere birçok sivil toplum örgütüne üyedir.

Evli ve 3 çocuk babası olan Ekrem İmamoğlu 23 yıldır Beylikdüzü’nde yaşıyor.

Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatayspor - Bodrumspor Maç Anlatımı! Maçta Neler Oluyor?

Hatayspor - Bodrumspor Maç Anlatımı! Maçta Neler Oluyor?